Metro Spartan collectors edition

METRO EXODUS ‘SPARTAN COLLECTOR’S EDITION’ ONTHULD

PRE-ORDER NU EXCLUSIEF OP METROTHEGAME.COM

Deep Silver and 4A Games hebben vandaag de Metro Exodus Spartan Collector’s Edition onthuld. De Collector’s Edition is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan vanaf nu exclusief worden gepreorderd op metrothegame.com.

De Spartan Collector’s Edition bevat:

  • Premium kwaliteit Artyom Statue: Deze zeer gedetailleerde, handgeschilderde figurine is gemaakt van resin en is ruim 26 centimeter hoog. De figurine beeldt de iconische scène af uit de aankondigingstrailer van Metro Exodus, waarin Artyom vecht tegen een dodelijke Watchman. Elk beeldje is individueel genummerd.
  • Authentieke Spartan Order Dog Tag: Een met zorg gemaakte replica van de Spartan Order tag van Artyom.
  • ‘Artyom’s Memories’ Collectible Postcards: Arytoms meest geliefde bezittingen zijn ansichtkaarten van de wereld, voordat deze vernietigd werd door de nucleaire oorlog. Fans van de Metro-serie zullen Artyoms verzameling herkennen, die hij heeft opgebouwd gedurende zijn reis. Elke ansichtkaart draagt een boodschap van zijn belangrijkste vrienden en metgezellen.
  • Spartan Order Patches: Twee authentieke Spartan Order patches.

De Spartan Collector’s Edition heeft een enorme verpakking die gevormd is naar een ton. Dit is gebaseerd op een in-game design.

De Spartan Collector’s Edition kan gekocht worden als stand-alone item, of samen met The Aurora Limited Edition. Fans hebben de keuze waar en hoe zij Metro Exodus kopen. (The Aurora Limited Edition bevat een exemplaar van de game in een exclusieve Steelbook®, een prachtig “World of Metro” Art Book en de Metro Exodus Expansion Pass. Deze items zijn verpakt in een op maat gemaakte metalen verpakking, geïnspireerd door The Aurora).

De Spartan Collector’s Edition is verkrijgbaar voor €149,99 als stand-alone item en voor €244,99 in combinatie met de Aurora Limited Edition. Hij is verkrijgbaar in een selectie landen, en er kunnen extra verzendkosten worden gerekend.

Fans moeten bovendien weten dat de Spartan Collector’s Edition een zeer beperkte oplage heeft!

Metro Exodus is vanaf 22 februari 2019 beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc – pre-order nu via www.metrothegame.com/preorder.