Farming Simulator 19

Betreed de garage van Farming Simulator 19 en bekijk de vele beschikbare voertuigen en tools

Farming Simulator 19 rolt op 20 november uit met de grootste en meest indrukwekkende garage met voertuigen en tools ooit. Vang in deze nieuwe trailer een glimp op van meer dan 300 liefdevol nagemaakte landbouwmachines, tractoren, aanhangwagens en nog veel meer. Dit is de meest complexe landbouwervaring ooit voor de miljoenen Farming Simulator-fans over de hele wereld.

Loyale partnerships met de grootste merken in de agrarische sector hebben bijgedragen aan het succes van de Farming Simulator serie. De franchise heeft spelers altijd de grootste selectie aan voertuigen en tools aangeboden en Farming Simulator 19 wordt nog groter met gloednieuwe partnerships die de selectie vanmeer dan 100 iconische merken versterken – elk trots op hun trouw nagemaakte machines. Elk merk werkt nauw samen met GIANTS Software om aandacht voor detail te garanderen, waarbij het interieur en exterieur van elk voertuig identiek worden gereproduceerd om de beste landbouwervaring te bieden.

De grote toevoeging van dit jaar is John Deere, een begrip de landbouwindustrie, met een reeks legendarische tractoren en uitrusting. De voertuigen uit de 6M, 6R, 7R, 8R en 8RT series worden allemaal vertegenwoordigd naast de T560i en S790 oogstmachines, met bijpassend gereedschap voor een breed scala aan landbouwactiviteiten. Ze sluiten zich aan bij bekende merken als Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr en nog veel meer.

In de garage zijn ook nieuwe voertuigen te vinden die de fantastische nieuwe functies van Farming Simulator 19 ondersteunen – de Case IH Module Express 635 (katoen)rooiers, (katoen) aanhangwagens, paardentrailers en nog veel meer. Deze voegen zich bij de verbeterde apparatuur zoals onkruidbestrijders en sproeiers om samen te werken in het nieuwe onkruidbestrijdingssysteem. Het huren van voertuigen en apparatuur voor het testen en aanpassen van cosmetica keren ook terug.

Neem je voertuigen mee naar de opnieuw ontworpen multiplayer-modi waarmee maximaal 16 spelers (6 op console) kunnen communiceren en samenwerken – of concurreren – in de nieuwe enorme Amerikaanse en Europese omgevingen. De totale revisie van de grafische engine helpt in het mooier maken van deze nieuwe kaarten en voertuigen.
Kom 20 november aan boord wanneer Farming Simulator 19 op PlayStation 4, Xbox One en PC/Mac uitkomt. Pre-order de game en ontvang een bonus voertuig!