Apex Legends introduceert nieuwste Legend: Ash

Maandag 18 oktober 2021 – EA en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Escape aangekondigd, de nieuwste evolutie van de bekroonde Battle Royale, die vanaf 2 november wereldwijd speelbaar is. Apex Legends: Escape introduceert diverse vernieuwende features die de Apex Games flink op zijn kop zetten.

Bekijk de nieuwe psychologische Apex Legends Stories from the Outlands-trailer “Ashes to Ash”

De volgende grote update voor Apex Legends introduceert een bekend gezicht als de nieuwste Legend van het spel. Ash is namelijk niet langer enkel de overseer van de arena’s. Ze is nu volledig opnieuw ontwikkeld; een mirage van de vrouw die ooit Dr. Ashleigh Reid was. In Ash liggen nog sporen van Leigh verborgen, waardoor er connecties ontbranden met een andere dokter in de arena.

De komende dagen wordt er meer nieuws over Apex Legends: Escape onthuld, in aanloop naar de officiële release van de update op 2 november, voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.