Azerion lanceert game The Smurfs: Ocean Cleanup samen met IMPS/Lafig om aandacht te vragen voor de vervuiling van de oceaan

The Smurfs: Ocean Cleanup is de eerste game die is gelanceerd als onderdeel van Azerions licentiepartnerschap met IMPS

Amsterdam, 19 oktober 2021 – Azerion, het digitale mediaplatform, kondigt vandaag met trots de lancering van de game The Smurfs: Ocean Cleanup aan. De game is ontwikkeld door Azerion en IMPS/Lafig en is de start van Azerions campagne om samen met NL Cares en de Surfrider Foundation aandacht te vragen voor de vervuiling van de oceaan en bij te dragen aan een oplossing.

Gamificatie en de ocean cleanup samen met de Smurfen
In The Smurfs: Ocean Cleanup krijgen spelers van elke leeftijd beloningen voor het opruimen van de oceaan. “Het is echt een eer om de game te ontwikkelen met de Smurfen”, zegt Erol Erturk, Executive VP Games & Strategic Partnerships bij Azerion. “De Smurfen staan bekend om hun zorgzaamheid. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of welke leeftijd je hebt, iedereen is opgegroeid met de Smurfen en weet hoeveel ze zich om de natuur bekommeren. Daarom zijn de Smurfen ambassadeurs van de 17 Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties en de hoofdpersonen in onze game om aandacht te vragen voor dit immense probleem in de wereld.”

Duik in de game The Smurfs: Ocean Cleanup
Gargamel en Azraël zijn gespot voor de kust van een tropisch eiland terwijl ze tonnen aan afval in het water gooien. Spelers krijgen de mogelijkheid om samen met de Smurfen, hun roeiboot en vishengel het afval van Gargamel en Azraël te verzamelen en de oceaan schoon te maken. De spelers verdienen punten voor elk verzameld item en het terugbrengen op de boot. Hiermee kunnen upgrades worden gekocht om nog langer te vissen en meer afval te verzamelen. Bovendien kunnen spelers ook schatten en stickers verzamelen in de game.

Doe mee met de strandschoonmaak-evenementen van Azerion, NL Cares en de Surfrider Foundation
De lancering van The Smurfs: Ocean cleanup is ook de start van Azerions vrijwilligerswerk met NL Cares en de Surfrider Foundation om meer aandacht te genereren voor klimaatverandering.

“Samen met de Smurfen maken we een positieve impact op mensen en de planeet. Met deze game benadrukken we de essentiële noodzaak om oceanen schoon te maken en gebruiken wij als Azerion onze creativiteit en wereldwijd bereik om mensen aan te moedigen om samen verantwoordelijkheid te nemen voor de staat van onze wereld. Dit is een Smurfende kans die we niet mogen laten liggen!”, zegt Kyra Steegs, CSR Director bij Azerion.

Strandschoonmaak-evenementen en andere eco-vriendelijke activiteiten zullen de rest van het jaar plaatsvinden en doorgang vinden in 2022. Wil je meedoen, kijk dan hier: http://view.ceros.com/azerion/smurfspartnership

The Smurfs: Ocean Cleanup is nu beschikbaar op alle gamingplatformen van Azerion.