Logitech start samenwerking met B.Amsterdam en toont de kracht van video conferencing

Logitech richt ruimtes in met hoogwaardige video conferencing-oplossingen

Leusden, 1 juli 2019 – Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en B.Amsterdam maken vandaag bekend dat ze een unieke samenwerking zijn aangegaan. Logitech is op zoek naar de perfecte manier om haar video conferencing-oplossingen te demonstreren en deze eerste samenwerking met B.Amsterdam is daar een logisch gevolg van. B.Amsterdam gaat per direct gebruik maken van de hoogwaardige systemen van Logitech. Ondernemers die werkzaam zijn in de ruimtes bij B.Amsterdam kunnen daardoor op de meest efficiënte en productieve manier werken. De samenwerking past perfect binnen Logitechs visie om iedere ruimte van de beste video-oplossing te voorzien.

Een innovatieve oplossing voor iedere ruimte
De moderne werkplaats draait helemaal om samenwerking. Logitech levert daarom geavanceerde video conferencing-oplossingen die makkelijk, effectief en betrouwbaar zijn in iedere vergaderruimte – groot of klein. Bij B.Amsterdam maken veel bedrijven gebruik van de ruimtes en video conferencing is voor hen onmisbaar, maar er was tot op heden nog geen specifieke hardware-oplossing aanwezig. Logitech levert nu niet alleen de Logitech Meetup, maar ook de Logitech Rally Plus, waardoor tenminste twee ruimtes compleet ondersteund worden. Op deze manier krijgen huurders de kans om te ervaren hoe gemakkelijk videoconferenties kunnen zijn. Video conferencing bespaart reistijd en zorgt in combinatie met platformen als Microsoft Team en G-Suite voor een efficiëntere manier van samenwerken.

Angela Hordijk, Channel Marketing Manager bij Logitech, is verheugd met de samenwerking: “Persoonlijk vind ik locaties als B.Amsterdam erg inspirerend. Er komen vele verschillende soorten bedrijven bij elkaar en er hangt een positieve en open sfeer. De bedrijven zijn ambitieus, bezig met innovatie en op zoek naar de meest efficiënte en productiefste manier van werken. Daar kunnen wij als Logitech de gasten van B.Amsterdam met onze video-oplossingen perfect bij helpen.”

Bas Schellekens, Partnerships & Programs Lead bij B.Amsterdam deelt het enthousiasme van Angela en kijkt uit naar de toekomst: “Bij B.Amsterdam brengen we startups, creatieven en bedrijven bij elkaar zodat ze een connectie maken, van elkaar leren en samen kunnen groeien. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar de perfecte werkplaats. Dankzij deze samenwerking met Logitech zijn we weer een stapje dichter bij dat doel en daarom ben ik benieuwd wat de toekomst gaat brengen.”