Logitech kondigt MX Master 3 en MX Keys aan

MX Master 3 vindt het scrollwiel opnieuw uit en biedt ultieme productiviteitservaring

Leusden, 4 september 2019 – Vandaag heeft Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) de Logitech MX Master 3 en Logitech MX Keys aangekondigd. De nieuwste toevoegingen aan de MX-series zijn individueel ongelooflijk geavanceerd, maar samen zijn ze zelfs nog beter. Dankzij krachtige en betrouwbare prestaties, veranderen de muis en het toetsenbord de manier waarop je werkt. De MX Master 3 is ontworpen in Zwitserland en dankzij het gloednieuwe MagSpeed Scroll Wheel kun je ultrasnel en ontzettend precies scrollen. De MX Master 3 wordt aangedreven door elektromagneten waardoor je in enkele seconden geruisloos door duizenden lijnen scrolt. De MX Keys heeft Perfect Stroke-technologie en levert de beste tactiele type-ervaring op een low-profile toetsenbord.

“Onze nieuwste vlaggenschipproducten zijn ontworpen voor gevorderde gebruikers, zoals softwareontwikkelaars, ingenieurs en ontwerpers. Mensen die productiever willen zijn en snel met hun digitale content willen communiceren,” zegt Delphine Donne-Crock, General Manager van Creativity and Productivity bij Logitech. “Het MX Master 3 MagSpeed Scroll Wheel is ons snelste, stilste en meest geavanceerde scrollwiel tot nu toe. De MX keys biedt de meest comfortabele, low-profile type-ervaring die we kunnen bieden. Wanneer deze eersteklas prestatie-tools samen gebruikt worden, leveren ze de ultieme oplossing voor uw desktop.”

Logitech MX Master 3
De Logitech MX Master 3 Advanced Wireless Mouse is gebouwd met snelheid en precisie in gedachten. De zorgvuldig gevormde vorm is comfortabel, ondersteunt uw hand en pols en is geschikt voor lange werkdagen. Naast de aanpassingsmogelijkheden die via Logitech Options™ worden aangeboden, zijn profielen voor populaire softwaretoepassingen direct beschikbaar. De muis is voorzien van de Logitech MX signature Darkfield™ 4.000 DPI High Precision-sensor die op alle oppervlakken, inclusief glas, te gebruiken is. Ook heeft het een oplaadbare batterij die, wanneer volledig opgeladen, tot 70 dagen meegaat. Na slechts drie minuten opladen kun je de muis een volledige dag gebruiken.

Logitech MX Keys
Het Logitech MX Keys Advanced Wireless Keyboard biedt een eersteklas type-ervaring met vloeiende toetsaanslagen en een nauwkeurige, tastbare reactie wanneer toetsen worden ingedrukt. De MX Keys is uitgerust met slimme achtergrondverlichting die je handen detecteert en de toetsenbordverlichting automatisch aanpast, afhankelijk van de verlichting in de kamer. De verlichting schakelt uit wanneer het niet in gebruik is om de batterij te sparen en afleiding tot een minimum te beperken.

MX Master 3 en MX Keys – Samen nog beter
De Logitech MX Master 3 en MX Keys zijn beide compatibel met Windows, Mac en de meest populaire Linux-distributies. De muis en het toetsenbord zijn compatibel met de Logitech Flow™-technologie, zodat je eenvoudig en snel tot maximaal drie Windows- of Mac-computers tegelijk kunt bedienen. Hierdoor kun je inhoud, afbeeldingen en documenten kopiëren en plakken tussen de computers en besturingssystemen. De Logitech MX Master 3 en Logitech MX Keys zijn zo gebouwd dat je ze urenlang kunt gebruiken, hebben elk een USB-C-snellaadfunctie, een eersteklas ontwerp en een afwerking om het uiterlijk van het moderne bureau te verbeteren.

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech MX Master 3 en Logitech MX Keys zullen naar verwachting in september 2019 beschikbaar zijn op Logitech.com en Amazon.com, en in oktober 2019 in geselecteerde retailwinkels. De voorgestelde verkoopprijs voor MX Master 3 is €109,- en voor de MX-Keys is €109,-. Beide producten zullen verkrijgbaar zijn bij Bol.com, Coolblue en Media Markt. Voor meer informatie, bezoek Logitech.com, ons blog of bereik ons via Facebook, Instagram en Twitter.