DE GEKSTE SHOOTER VAN EA EN POPCAP GROEIT MET PLANTS VS. ZOMBIES: DE STRIJD OM NEIGHBORVILLE

Speel de game nog voor de release met de nu beschikbare Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Founder’s Edition

 Als Founder krijg je wekelijks toegang tot nieuwe content, kan je exclusieve beloningen verdienen en wordt alle gemaakte spelvoortgang op 18 oktober overgedragen naar de definitieve versie van de game.

 

REDWOOD CITY, Calif. – 4 september 2019 – Popcap, een studio van Electronic Arts (NASDAQ: EA), heeft vandaag Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville™ aangekondigd – een game die spelers verwelkomt in Neighborville, een gebied waarin het conflict tussen flora en de ondoden altijd in volle bloei staat. PopCap lanceert de nieuwe Plants vs. Zombies™ -titel met een geheel nieuwe manier om het nog vóór de release te spelen.

De game bevat knotsgekke actie die fans van de voorgaande Plants vs. Zombies-shooters kennen en waarderen. Spelers kunnen Prettig Park induiken voor simpele multiplayer-gevechten, of gebruikmaken van het sociale bord om teams te vormen met andere spelers. Spelers kunnen een einde maken aan alle gevaren in drie vrij verkenbare regio’s, waaronder het bekende, centraal gelegen Stadscentrum van Neighborville, en de uithoeken van Neighborville verkennen: het hete en stoffige Berg Steil en het levendige maar vreemde Bos Bizar.

De spannende multiplayer-gameplay ligt centraal in Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville. Spelers kunnen het tegen elkaar uitvechten met 20 volledig aanpasbare personageklassen, waaronder terugkerende favorieten zoals de Erwtenschieter en de Happer. Maar er zijn ook een aantal nieuwe gezichten, zoals de Schaduwzwam, een meester van het duister, en de altijd energieke Elektrodanser. Daarnaast beschikt elke factie over een klasse die zich concentreert op teamwork: de Eik en Eikel, en de Ruimte-cadet. Spelers kunnen ook in elke spelmodus samenwerken met splitscreen co-op* en online co-op, of je nou samen op avontuur wil gaan in een van de levendige vrij verkenbare regio’s of liever de directe confrontatie aangaat in een van de zes verschillende multiplayer-modi. Maar daar houdt de pret nog niet op, want na de release in oktober kunnen spelers ook genieten van festivals om nieuwe seizoensgebonden beloningen te ontgrendelen.

De Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville™ Founder’s Edition is er voor mensen die nog voor de release willen spelen. Beschikbaar op pc via Origin™, op de Xbox One en op de PlayStation®4. De Founder’s Edition is een vroege versie van de game die fans de kans geeft om een Founder te worden. Founders krijgen elke week, gedurende een periode van zes weken, toegang tot nieuwe onderdelen van de game, waaronder nieuwe multiplayer-modi, vrij verkenbare regio’s en andere geweldige content. Dit zal zo door blijven gaan tot de officiële release op 18 oktober. Naast de kans om eerder te spelen, kunnen Founders exclusieve beloningen verdienen en wordt alle gemaakte spelvoortgang overgedragen naar de Standard Edition die Founders zonder aanvullende kosten zullen ontvangen.

De Founder’s Edition is vanaf vandaag tot 18:00 uur op 30 september wereldwijd (alleen digitaal) te verkrijgen voor de speciale prijs van € 29,99**. De Founder’s Edition is vanaf vandaag tevens beschikbaar voor leden van Origin Access Premier.

De planning van de volledige zes weken kan je in deze blog bekijken. Hier wordt meer informatie gegeven over de Founder’s Edition.

“Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville volgt de traditie van bloeiende pret tussen bebladerde flora en breinloze fauna in onze grootste en krankzinnigste shooter tot nu toe”, zegt Rob Davidson, Game Director bij PopCap in Vancouver. “Met de release van de Founder’s Edition staan we aan het beginpunt van een nieuwe reis met onze trouwe community. Elke week in de aanloop van de release concentreren we ons op specifieke spelmodi en andere manieren om te spelen. Op deze manier kunnen we de game het beste optimaliseren. Deze spannende nieuwe aanpak zorgt ervoor dat onze fans de game eerder kunnen spelen, exclusieve beloningen kunnen verdienen en al hun gemaakte spelvoortgang voor de release op 18 oktober kunnen behouden.”

Alle spelmodi en spelfuncties in de Founder’s Edition van Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville zijn al definitief. Maar omdat fans zo de kans krijgen om eerder te kunnen spelen, heeft het ontwikkelteam meer gelegenheid om de prestaties van de game tijdens deze periode te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat de game na de release lekker soepel draait voor alle spelers, zodat iedereen het straks lekker naar hun zin heeft in Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville.

Daarnaast krijgen Founders een aantal exclusieve cosmetische beloningen door tijdens de eerste vier weken*** elke week in te loggen. Deze beloningen bestaan onder andere uit een Vuurverdedigersset voor de Hapdraak, een Ultieme Kampioenster-kostuum voor de All-Star-zombie en een Moedige erwt-kostuum voor de Erwtenschieter.

De nieuws van Neighborville web-post en Live vanuit Neighborville-livestream vinden wekelijks plaats om spelers met de ontwikkelaars in contact te brengen. Founders kunnen ook contact onderhouden op forums en sociale media via  Facebook, Twitter, Instagram, en YouTube voor meer details naarmate de wereldwijde release in oktober nadert. Voor meer informatie over Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Founder’s Edition, kun je de officiële website bezoeken en je opgeven voor het laatste nieuws.

Download assets voor Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville HIER