Logitech G lanceert de allereerste Gaming Earbud: Logitech G FITS

Logitech G FITS zijn de allereerste oordopjes voor gamers. Ze combineren Lightform-technologie voor de perfecte pasvorm met professionele LIGHTSPEED draadloze connectiviteit

LEUSDEN – 1 februari 2023 – Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en toonaangevend vernieuwer van gamingtechnologieën en -apparatuur, kondigt vandaag de lokale beschikbaarheid van de Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds aan. De Logitech G FITS vormen zich naar elk oor door middel van de gepatenteerde Lightform-technologie om zo een pasvorm op maat te creëren. De Logitech G FITS worden aangedreven door Lightspeed en draadloze Bluetooth om audioprestaties van gamingkwaliteit mogelijk te maken op PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

“Dit zijn de eerste op maat gemaakte oordopjes voor gaming”, zegt Ujesh Desai, Vice-President en General Manager van Logitech Gaming. “Druk gewoon op een knop en onze Lightform-technologie geeft je een oordop die zich perfect in je oor vormt. We combineren dit met onze draadloze LIGHTSPEED-dongle om je een draadloze oordop te geven met echte gaming-grade prestaties.”

Logitech G FITS zijn de eerste draadloze LIGHTSPEED-oordopjes, die gebruikers een hoogwaardige verbinding, krachtige audiorespons, sterke connectie en een lange batterijlevensduur bieden. Spelers kunnen via LIGHTSPEED verbinden met hun PC, Mac, PlayStation®5, PlayStation®4, docked Nintendo Switch en Android apparaten via USB-A of USB-C. Met tot wel 7 uur aan luistertijd en een extra 8 uur met de oplaadcase kunnen gebruikers de hele dag gamen, muziek luisteren en films kijken via LIGHTSPEED. Wanneer de oordopjes verbonden zijn met Bluetooth, kunnen gebruikers tot 10 uur luisteren en nog eens 12 uur extra met de oplaadcase.

Net als vingerafdrukken zijn de oren van ieder persoon uniek. Aangezien de meeste oordopjes er maar in een paar algemene maten zijn, is het bijna onmogelijk om oordopjes te krijgen die perfect passen. Met de Logitech G FITS en zijn gepatenteerde Lightform-technologie kunnen gamers in 60 seconden een aangepaste pasvorm op maat krijgen. Met behulp van Lightform en de Logitech G FITS mobiele app worden een aantal ingebouwde LED’s geactiveerd, die de met gel gevulde oordopjes verharden naar de contouren van elk oor. De custom mold-technologie zorgt voor een comfortabele, veilige pasvorm die niet uitvalt en zorgt voor afdichting die geluid tegenhoudt voor de beste passieve geluidsisolatie in zijn klasse. Het elegante pilvormige design is beschikbaar in twee kleuren: zwart of wit om bij elke stijl te passen. Met gaming-grade prestaties en innovaties is de G FITS een perfecte draadloze oordopjes optie voor gamers die prioriteit geven aan vrijheid en een perfecte pasvorm.

Naast comfort, pasvorm en passieve ruisonderdrukking leveren de Logitech G FITS een vol, warm en gedetailleerd geluid met een diepe, krachtige bas. Met de Logitech G FITS-app hebben gamers toegang tot EQ’s die zijn geoptimaliseerd voor FPS- of RPG-games, muziek, podcasts, Bass Boosts en meer – of ze kunnen hun eigen EQ-instellingen fijn afstellen.

Voor heldere in-game communicatie bevat elke oordop twee ingebouwde beamforming-microfoons. Als je met vrienden speelt of streamt, wordt alles wat je zegt luid en duidelijk gehoord.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds is later deze maand beschikbaar bij LogitechG.com, Coolblue en Fnac. De Logitech G FITS zal verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van €249. Bezoek voor meer informatie de website van Logitech.