Logitech G en shroud introduceren de Logitech G303 Shroud Edition Wireless Gaming Mouse

De nieuwe G303 Gaming Mouse is geremasterd volgens de specificaties van shroud en ontworpen voor maximale prestaties

LEUSDEN – 17 november 2021 – Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, introduceert in samenwerking met een van ’s werelds populairste gaming streamers en voormalig pro-speler, Michael “shroud” Grzesiek een volledig opnieuw ontworpen versie van de favoriete muis van shroud, de Logitech G303 Wireless Gaming Mouse. De nieuwe muis is ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de exacte specificaties en prestatie-eisen van shroud.

Het was een droom die uitkwam om de kans te krijgen om een ​​muis te ontwerpen met Logitech. De G303 is mijn favoriete muis aller tijden en met die muis als ontwerp inspiratie hebben we mijn perfecte muis gemaakt“, aldus shroud. “De samenwerking met Logitech G was een geweldige ervaring en ik ben echt trots op het eindproduct. Ik ben verheugd om dit naar al mijn fans te brengen

Het is geen geheim dat shroud gamen serieus neemt, en het hebben van de juiste uitrusting is belangrijk voor zijn succes“, zegt Ujesh Desai, algemeen directeur van Logitech G. “Tijdens de samenwerking met shroud zijn we begonnen met de klassieke G303. Vervolgens hebben we hem naar zijn hand gevormd, gekalibreerd naar zijn aanrakingen en de perfecte muis gemaakt voor zijn behoeften. Als je een shroud-fan bent en dezelfde tool wilt die hij gebruikt, dan is dit de muis voor jou.

Shroud, die bekend staat om zijn waanzinnige aim – en een zelfbenoemde draadloze duivel – houdt van de precisie, nauwkeurigheid, vorm en het gevoel van de G303 Wireless Gaming Mouse. Logitech G werkte nauw samen met shroud om precies te begrijpen hoe de originele G303 kon worden verbeterd om aan zijn specifieke eisen en voorkeuren te voldoen. De vorm is verbeterd, de zijknoppen zijn verplaatst, de locatie van de switch is gewijzigd, het gewicht is aangepast en zelfs zijn er subtiele markeringen toegevoegd om zijn vingergreeppositie te ondersteunen, allemaal in een poging om de perfecte muis voor shroud te maken.

Door het unieke ontwerpproces werkte shroud met een verscheidenheid aan modellen en gereedschappen om de vorm en geometrie van de muis perfect aan te passen aan zijn specificaties. Daarnaast zijn er diepgaande discussies gevoerd over de technologie en componenten om ervoor te zorgen dat deze muis de meest geavanceerde en professionele technologie bevat.

De geremasterde G303 Shroud Edition is voorzien van LIGHTSPEED en levert ultra lage latentie en betrouwbare prestaties. De muis is ook uitgerust met Logitech G’s eigen HERO 25K-sensor voor precisie en snelheid, zonder energie op te offeren. Subtiele verbeteringen aan de muis, waaronder de subtiele markeringen voor de vingergreepposities, doorschijnende zijpanelen en USB-C-verbindingen waren allemaal vereist door shroud.

De Logitech G303 Shroud Edition Wireless Gaming Mouse is een lichte muis die maar 75 gram weegt. De muis is robuust en comfortabel genoeg om een ​​lage muisgevoeligheid en sneller richten mogelijk te maken. Combineer dat met de batterijduur van 145 uur en gamers kunnen de hele dag door gamen. Daarnaast is de Logitech G303 Shroud Edition natuurlijk verkrijgbaar in de favoriete kleur van shroud: zwart.

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech G303 Shroud Edition Wireless Gaming Mouse heeft een adviesprijs van €129 en zal beschikbaar zijn vanaf vandaag. Bezoek voor meer informatie onze website, onze blog of neem contact met ons op via Twitter en Instagram.