Daniel Ricciardo onthult zijn eigen ontworpen in-game-items in de nieuwste aflevering van F1® 2021 ‘After the Apex’.

In-game-items die ontworpen zijn door George Russell zijn nu ook beschikbaar in Podium Pass Series  

Bekijk aflevering 3 van ‘After the Apex’ hier: https://youtu.be/lDY3-XFNP5U

Redwood City, Calif. – 17 november 2021 – Codemasters® en Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) onthullen vandaag nieuwe in-game-items die zijn ontworpen door McLaren Formula 1®-coureur Daniel Ricciardo voor Mijn Team en de onlinemodi van de game F1® 2021. In de nieuwste aflevering van After the Apex heeft Daniel de rol als Creative Director en ontwerpt hij een exclusief racepak, helm en auto-livery die allemaal vanaf vandaag beschikbaar zijn in de game.

Alle spelers van F1® 2021 kunnen in de gratis tier van Podium Pass de content ontgrendelen via XP door verschillende gamemodi en challenges te spelen*. Bovendien heeft George Russell van Williams ook in-game-items ontworpen voor Podium Pass Series 3.

“We hebben genoten om met Daniel samen te werken en zijn creativiteit tot leven zien te komen,” zei Paul Jeal, F1® Senior Franchise Director bij Codemasters. “Onze spelers hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om items vrij te spelen die zijn ontworpen door George Russell en ik ben er vrij zeker van dat spelers ze online willen gebruiken.”

F1® 2021, de officiële game van het FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™  bevat verschillende nieuwe modi zoals: de spannende verhaalmodus Braking Point, een uitgebreide carrièremodus waarin twee spelers samen kunnen racen en Real-Season Start met de mogelijkheid om op elk moment een seizoen te starten op basis van de stand in het wereldkampioenschap bij de coureurs en de constructeurs.

Ga naar de Formule 1-gamewebsite en de sociale kanalen InstagramTwitterYouTube en Facebook voor meer nieuws over F1® 2021.

* Items zijn beschikbaar als onderdeel van Podium Pass Series 3 die vanaf 17 november tot 12 januari 2022 loopt.