Logitech for Creators lanceert ‘Together We Create’

Omarming van een generatie creators die de toekomst vormgeven

LEUSDEN – 6 april 2022 – Logitech for Creators, een merkextensie van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) die alle creators stimuleert hun passies na te jagen, heeft vandaag ‘Together We Create’ aangekondigd, een campagne die de visie centraal zet van samenwerken met creators om met hen de toekomst van het samen creëren vorm te geven. ‘Together We Create’ sluit aan op Logitechs wereldwijde merkcampagne DEFY LOGIC, die de diversiteit belicht van degenen die de grenzen van logica doorbreken in hun werk, creaties en spel.

Deze geïntegreerde, multi-element, cross-platform campagne komt wereldwijd tot leven op digitaal, social en IRL. De campagne begint vandaag, met een zogeheten anthem video en de lancering van de Logitech Creator Society. Later deze maand volgt de tweede jaarlijkse Logitech Song Breaker Awards, waarmee creators worden erkend die hebben bijgedragen aan het succes van artiesten en nummers in de muziekcharts doormiddel van trends en dansuitdagingen die ze hebben gemaakt en gedeeld op sociale media. Digitale entertainer en superster Bretman Rock is dit jaar de gastheer van de awardshow.

“‘Together We Create’ is een oproep aan iedereen om samen de toekomst van creëren vorm te geven,” aldus Erin Chin, Chief Marketing Officer bij Logitech for Creators. “Logitech heeft de tools om creators te helpen het creatieproces te vereenvoudigen, maar meer dan dat gaat het om creators in het zonnetje te zetten, staan voor een community die zowel beginnende als professionele creators ondersteunt, en het stimuleren van verandering naar een meer diverse en inclusieve toekomst. Wij maken de tools, creators veranderen de wereld.”

‘Together We Create’ komt voort uit het inzicht dat creators, hoewel creëren toegankelijker is geworden dan ooit, de juiste tools en ondersteuning nodig hebben om succesvol en duurzaam te kunnen zijn.” Het is een voortzetting van de belofte van het merk om creators centraal te stellen in alles wat het doet en de overtuiging dat alle creators het buitengewone potentieel hebben om cultuur vorm te geven.

Om deze visie te illustreren, worden in de anthem video creators uit verschillende creatieve sectoren, sociale platforms en regio’s voorgesteld, die allemaal verbonden zijn door hun passie voor creëren. De creators zijn singer-songwriter Chloé Stafler, gamestreamer Friskk, celebrity-choreograaf JaQuel Knight, social-media-ster en ondernemer Josh Richards, competitieve gamer King Jae, popcultuur- en anime-liefhebber Tatted Poodle en producer Pastel.

Al deze creators maken deel uit van de nieuwe Creator Society, een wereldwijde invite-only community van Logitech for Creators die de stem vormt voor beginnende en opkomende creators. Deze ambassadeurs werken nauw samen met Logitech om de community te inspireren door middel van spotlights over waarom ze creëren, en ontwikkelingsprogramma’s om in te spelen op de behoeften van creators, zoals groei en mentale gezondheid.

Friskk, over wat ‘Together We Create’ voor haar betekent: “Individueel zijn we afzonderlijke druppels, maar samen zijn we een oceaan! Samen creëren betekent dat we leren en groeien van elkaars kennis, werken aan gezamenlijke doelen en innovatie stimuleren.”

Knight over de samenwerking met Logitech for Creators: “Het spannendste aan deze samenwerking is dat we een omgeving kunnen creëren voor andere creators die kijken en voelen zoals ik en ook nog eens dezelfde waarden delen. Het beïnvloeden, aanmoedigen en inspireren van de volgende generatie artiesten en creators zijn allemaal dingen waar ik een grote passie voor heb, en ik vind het geweldig om deel te nemen aan een samenwerking die erop gericht is om van gisteren te leren en een betere toekomst voor ons allemaal te creëren.”

Ga voor meer informatie over de campagne, creators en producten naar logitech.com/creators. #TogetherWeCreate