Amazfit kiest Vertigo 6 als PR-bureau voor Benelux

Amazfit, onderdeel van techbedrijf Zepp Health, heeft Vertigo 6 na een pitch geselecteerd als PR-bureau voor de Benelux. Met onmiddellijke ingang verzorgt Vertigo 6 PR ter promotie van Amazfit, een toonaangevend merk op het gebied van wearables dat wereldwijd opereert.

Vertigo 6 is gekozen vanwege haar uitgebreide kennis, ervaring en contacten op gebied van tech en innovatie. Joy Bouhuys, Sales Director Benelux bij Zepp Health, vertelt: “Onlangs heeft Vertigo 6 ons geholpen bij het lanceren van Amazfit in de Nederlandse en Belgische markt en we zijn ervan overtuigd dat we samen nog veel kansen kunnen aangrijpen. We zijn blij met deze samenwerking en hopen nog veel meer mensen te kunnen inspireren met onze veelzijdige, stijlvolle smartwatches.”

Ferry Brands, Marketing Director bij Vertigo 6, kijkt uit naar de samenwerking: “Uit recent onderzoek blijkt dat het aantal geleverde smartwatches in 2021 is gestegen met 24%. Amazfit heeft zich naast gevestigde partijen in de wereldmarkt als serieuze challenger gepresenteerd. Smartwatches zijn er al lang niet meer alleen voor de fanatieke sporters of gebruikers die enkel stappen willen tellen. Amazfit richt zich op een nieuwe groep gebruikers die inzicht wil krijgen in de eigen gezondheid en prestaties, maar tegelijkertijd ook iets moois om de pols wil.” 

De innovatieve en stijlvolle smartwatches zijn nu verkrijgbaar bij diverse Nederlandse retailers, waaronder Coolblue, Bol.com en MediaMarkt. Amazfit heeft wereldwijd al meer dan 100 miljoen verkochte devices op de teller staan sinds 2014. Amazfit stimuleert een gezonde levensstijl, juicht zelfexpressie toe en streeft naar een positief zelfbeeld voor iedereen.

Voor meer informatie over Amazfit ga je naar: ​​https://www.amazfit.com