Logitech brengt stijlvolle, draadloze en bedrade earbuds uit voor zakelijke markt

Nieuwe Zone True Wireless Earbuds zijn gecertificeerd voor alle toonaangevende videoconferencing-platformen en schakelen naadloos met verschillende apparaten

Lausanne, Zwitserland & NEWARK – Californië – 3 augustus 2021 – Vandaag heeft Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) de volgende upgrades voor het hybride werken uit de doeken gedaan: de Zone True Wireless Earbuds, de allereerste draadloze earbuds, gericht op certificering voor alle drie de toonaangevende videoconferencing-platformen: Google Meet, Microsoft Teams en Zoom. Ook is er een bedrade optie geïntroduceerd, de Zone Wired Earbuds.

Veel werkplekken maken de transitie naar een hybride werkomgeving, dus het is essentieel om op een goede manier met elkaar verbonden te zijn. Het is belangrijker dan ooit dat collega’s met elkaar kunnen communiceren in videogesprekken en dat zij kunnen samenwerken vanuit verschillende locaties. Logitech Zone True Wireless earbuds tillen videogesprekken naar een hoger niveau middels krachtige, heldere audio in combinatie met een pasvorm die de gebruiker gegarandeerd comfortabel vindt. Zone True Wireless is tevens uitgerust met een hoogwaardige, ruisonderdrukkende microfoon en Active Noise Cancellation, zodat er geen sprake is van afleiding door omgevingsgeluid. Het moderne, minimalistische design zorgt ervoor dat geweldige geluidskwaliteit wordt gecombineerd met een stijlvolle look.

“Veel huidige draadloze oplossingen forceren gebruikers om te kiezen tussen headsets die esthetisch gezien niet geschikt zijn voor videobellen of voor een optie waar de audio-performance niet optimaal is,” zegt Scott Wharton, general manager en vice president bij Logitech Video Collaboration. “Met de Zone True Wireless en Zone Wired Earbuds is er niet langer een compromis nodig. Deze earbuds zijn ontworpen om stijlvol deel te nemen aan videogesprekken en daarnaast topklasse audio te blijven bieden, gecertificeerd voor de beste videoplatformen.”

Bluetooth® en de USB-receiver bieden een betrouwbare verbinding tussen de Zone True Wireless en zowel je smartphone als computer, waardoor gebruikers moeiteloos deel kunnen nemen aan video-meetings en telefoongesprekken door eenvoudig te schakelen tussen beide apparaten. Ook kunnen gebruikers rekenen op een dubbele batterijduur ten opzichte van andere leidende consumentenelektronica-merken. Bovendien is de Zone True Wireless gecertificeerd voor verschillende videoconferencing-platformen. IT-managers kunnen rekenen op een betrouwbare performance verspreid over verschillende apparaten binnen hun volledige IT-ecosysteem.

Zone True Wireless wordt beschikbaar in twee kleuren: Graphite en Rose. De earbuds worden gekenmerkt door comfort, connectiviteit met meerdere apparaten tegelijk en perfecte helderheid tijdens ieder gesprek.

Ook bedrade optie beschikbaar
Naast de Zone True Wireless brengt Logitech ook de Zone Wired Earbuds uit voor professionals en teams die behoefte hebben aan een plug-and-play optie van professioneel niveau. Zone Wired Earbuds geven gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig te verbinden met hun tablet, smartphone of computer via USB-C, USB-A en 3.5mm-connectors.

De Wired Earbuds bieden tevens geweldig geluid en het stijlvolle design van zijn draadloze variant, maar beschikken ook over intuïtieve bediening op de draad, bijvoorbeeld om volume te regelen, geluid te dempen, gesprekken aan te nemen of te beëindigen en muziek af te spelen en te pauzeren. LED-indicatoren laten in een oogopslag de status van belangrijke functies zien.

De Wired Earbuds kunnen eenvoudig worden opgeborgen in de meegeleverde lichtgewicht etui met een elastische band voor knoopvrij kabelbeheer en een plek om de USB-adapter op te bergen. In tegenstelling tot de Zone True Wireless beschikken de Wired Earbuds niet over Bluetooth en een mogelijkheid om draadloos te worden opgeladen.

Adviesprijs en beschikbaarheid 
Logitech Zone True Wireless en Zone Wired Earbuds worden verwacht in de herfst van 2021 met een adviesprijs van respectievelijk € 329 en € 109. De Zone True Wireless Earbuds Rose zijn in eerste instantie exclusief verkrijgbaar via Logitech.com.