Logitech brengt bedrade earbuds uit voor de zakelijke markt in de Benelux

Logitech heeft zijn bedrade Zone Wired Earbuds, die zijn gecertificeerd voor alle toonaangevende videoconferencing-platformen, uitgebracht in de Benelux.

Lausanne, Zwitserland & NEWARK – Californië – 1 december 2021 – Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) heeft de volgende upgrade voor de hybride werkomgeving uitgebracht in de Benelux: de Zone Wired Earbuds. Deze bedrade earbuds hebben alles in huis voor professionele communicatie op afstand en beschikken over certificering voor alle drie de toonaangevende videoconferencing-platformen: Google Meet, Microsoft Teams en Zoom. De Zone Wired Earbuds zijn ontworpen om bedrijven en werknemers te helpen bij het opzetten van calls met helder, goed hoorbaar geluid vanuit elk type device. Bovendien zijn de earbuds stijlvol ontworpen en dankzij de comfortabele pasvorm kan de gebruiker deze moeiteloos voor een langere tijd gebruiken.

Over de Zone Wired Earbuds
De Zone Wired Earbuds zijn ontworpen voor professionals en teams die behoefte hebben aan een plug-and-play optie van professioneel niveau. Ze geven gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig te verbinden met hun tablet, smartphone of computer via USB-C, USB-A en 3.5mm-connectors. De Wired Earbuds bieden geweldig geluid en intuïtieve bediening. Bijvoorbeeld om volume te regelen, geluid te dempen, gesprekken aan te nemen of te beëindigen, maar ook om muziek af te spelen en te pauzeren. LED-indicatoren laten in één oogopslag de status van belangrijke functies zien. De Wired Earbuds kunnen eenvoudig worden opgeborgen in het meegeleverde lichtgewicht etui met een elastische band voor knoopvrij kabelbeheer en een plek om de USB-adapter op te bergen.

De opkomst van de hybride werkomgeving
Momenteel maken veel bedrijven de transitie naar een hybride werkomgeving en daarom is het essentieel om op een goede manier met elkaar verbonden te zijn. Het is belangrijker dan ooit dat collega’s met elkaar kunnen communiceren in videogesprekken en dat zij efficiënt kunnen samenwerken vanuit verschillende locaties. De Logitech Zone Wired Earbuds tillen videogesprekken naar een hoger niveau middels krachtige, heldere audio in combinatie met een pasvorm die de gebruiker gegarandeerd comfortabel blijft vinden.

“Veel huidige oplossingen forceren gebruikers om te kiezen tussen headsets die esthetisch gezien niet geschikt zijn voor videobellen of voor een optie waar de audio-performance niet optimaal is,” zegt Scott Wharton, general manager en vice president bij Logitech Video Collaboration. “Met de Zone Wired Earbuds en Zone True Wireless Earbuds is er niet langer een compromis nodig. Deze earbuds zijn ontworpen om stijlvol deel te nemen aan videogesprekken en daarnaast topklasse audio te bieden, gecertificeerd voor de beste videoconferencing-platformen.”

Joost Jetten, Head of Enterprise bij Logitech, zegt: “Hybride werken vraagt om nieuwe en betere oplossingen en de Zone Wired Earbuds van Logitech zijn hier een goed voorbeeld van. De earbuds beschikken over certificering voor toonaangevende videoconferencing-platformen, zodat gebruikers en bedrijven zo effectief mogelijk hun favoriete platform kunnen gebruiken in combinatie met hardware die daar op is afgestemd. Dat is ontzettend belangrijk, omdat wij regelmatig vanuit bedrijven horen dat hun videocommunicatiesoftware niet optimaal wordt benut, maar uiteindelijk blijkt dat vaak te liggen aan de hardware die zij in combinatie met deze software gebruiken. Wij raden dan ook aan om altijd hardware en accessoires voor zakelijk gebruik aan te schaffen die over deze certificering beschikken. Met de Zone Wired Earbuds beschikt de werknemer altijd over heldere en krachtige communicatie.”

Over de Zone True Wireless Earbuds
Logitech brengt op een later moment ook een draadloze optie uit: de Zone True Wireless Earbuds. Deze earbuds zijn zowel te gebruiken op smartphone als computer, waardoor gebruikers moeiteloos deel kunnen nemen aan video-meetings en telefoongesprekken door eenvoudig te schakelen tussen beide apparaten. Ook kunnen gebruikers rekenen op een dubbele batterijduur ten opzichte van andere leidende consumentenelektronica-merken. Bovendien zijn de Zone True Wireless Earbuds gecertificeerd voor verschillende videoconferencing-platformen en IT-managers kunnen rekenen op een betrouwbare performance, verspreid over verschillende apparaten binnen hun volledige IT-ecosysteem.

Adviesprijs en beschikbaarheid
De Zone Wired Earbuds hebben een adviesprijs van €99 en zijn verkrijgbaar bij de door Logitech geautoriseerde resellers. De Zone True Wireless Earbuds worden in het eerste kwartaal van 2022 verwacht.