Buitenaardse indringers vallen Knockout City binnen op 7 december als Season 4 begint

Dinsdag 30 november 2021 – Pas op, dodgebrawlers! Onbekende monsters landen op 7 december in Knockout City. Ze geven de aftrap voor Season 4: Alien Invaders en vormen obstakels voor spelers die hun stad uit deze wereld proberen te redden. De politiecommissaris van de stad heeft de Knockout City Defense Force gemobiliseerd om tegen deze intergalactische indringers te vechten, en de DJ werkt samen met een mysterieuze beller om met deze kosmische wezens in contact te komen voor meer informatie. Het nieuwste seizoen van Knockout City introduceert een overvloed aan nieuwe content, inclusief een nieuwe map, voertuigen, events en nog veel meer!

Knockout City: Season 4 bevat nieuwe gameplay-content, waaronder:

  • Een nieuwe map: Alien Smash Site – Spelers komen terecht op een zwevende boerderij: de locatie waar een aantal UFO’s zijn neergestort. Deze locatie introduceert een uniek mechanisme waarbij dodgebrawlers op zwevende schotels kunnen springen en boven open kuilen kunnen zweven. Ze bewegen op hoge snelheid zonder dat dit invloed heeft op de bal.
  • Nieuwe events en Playlists – Met evenementen die vlak achter elkaar plaatsvinden en nieuwe playlist-actie kunnen spelers in Season 4 van alles verwachten. De komende maanden bevat Knockout City vier nieuwe events van twee weken met gloednieuwe game modes, elk met hun eigen exclusieve beloningen.
  • Een gloednieuwe Brawl Pass – In Season 4 beginnen alle spelers opnieuw op Level 1 en moeten ze 100 nieuwe levels boordevol nieuwe exclusieve alien-beloningen doorlopen. Er zijn vijf wekelijkse contracten, nieuwe Holobux-aanbiedingen en nog veel meer. Spelers houden ook alle beloningen die zij hebben verdiend in eerdere Brawl Passes, dus verzamel die unlockables zolang het nog kan!
  • Maar wacht, er is meer – Spelers krijgen toegang tot buitenaardse UFO’s als Crew Vehicles, een nieuwe Energy Drink: Pom, nieuwe bundels en dagelijkse store items.

EA en Velan hebben ook een PlayStation Blog-bericht gedeeld, dat je hier kunt vinden. Het bericht geeft fans een diepgaande analyse van alles wat er in Season 4 gaat gebeuren, inclusief inzicht in het level-ontwerpproces, tips en tricks voor zweven op UFO’s en meer informatie over de Brawl Pass.