Legacy of Zamorak: Lord of Chaos lanceert op 4 juli

De dungeon bevat een nieuw difficulty-systeem en een highscore-leaderboard

Bekijk hier de Legacy of Zamorak: Lord of Chaos-trailer

Donderdag, 30 juni 2022, Cambridge, VK – RuneScape-spelers komen oog in oog te staan met Zamorak, Lord of Chaos, in een gloednieuwe dungeon en boss battle die lanceert op maandag 4 juli. Het dynamische systeem zal spelers van alle skill levels uitdagen en schaalbare beloningen en uitkomsten bieden.

De dapperste avonturiers van Gielinor zullen zich door een verwoeste stad van Zamorak vol sekteleden, demonen en angstaanjagende mini bosses moeten worstelen voordat ze Zamorak kunnen trotseren. Deze high-level content kan zowel alleen als met vrienden gespeeld worden en geeft spelers verschillende beloningen en gameplay afhankelijk van hoe de spelers de dungeon doorlopen. Naast deze boss-fight is er ook een extra mini-quest die aansluit bij de Elder God Wars-verhaallijn van vorig jaar.

Dit is misschien wel de ultieme RuneScape boss-fight, maar spelers hoeven niet bang te zijn. De dungeon is ontworpen om gespeeld te worden door avonturiers van alle skill levels. Er zijn drie modes beschikbaar: Story, dat damage met 90% vermindert, Normal, dat een gematigde uitdaging biedt, en Enrage, dat spelers tot het absolute uiterste drijft.

Voor het eerst is er in een dungeon een global-leaderboard, exclusief beschikbaar voor de Enrage-modus. Laat je skills zien en vecht je een weg naar de top van de highscores tegen de beste RuneScape-spelers in de wereld op dit moment.

RuneScape is beschikbaar op PC, Steam, iOS en Android. De game heeft cross-platform-progressie en crossplay op PC en mobiel.