Legacy of the Sith-uitbreiding voor Star Wars: The Old Republic wordt uitgebracht op 14 december

Vrijdag 19 november 2021 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en BioWare™ hebben tijdens een livestream met het ontwikkelingsteam bekendgemaakt dat de langverwachte Legacy of the Sith-uitbreiding voor Star Wars: The Old Republic wordt uitgebracht op 14 december.

Tijdens de livestream werd ook de content getoond die spelers van de Legacy of the Sith-uitbreiding mogen verwachten, waaronder een gloednieuwe verhaallijn die het ultieme plan van Darth Malgus (de rebelse Sith) onthult, Combat Styles die spelers meer gameplayopties geven dan ooit tevoren, en diverse quality of life-upgrades. De release luidt het begin in van het tienjarig jubileum van de game, wat in 2022 uitgebreid gevierd wordt.

Je kunt de livestream hier terugkijken: https://www.youtube.com/watch?v=ge-mqyQ3mO4

Het ontwikkelingsteam heeft ook een blogbericht gedeeld met een gedetailleerd overzicht van een aantal nieuwe features, deze kan je hier vinden: https://www.swtor.com/info/news/article/20211118 

Voor meer informatie over Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith bezoek je www.swtor.com en praat je mee op Twitter.