Langverwachte remake van iconische first-person shooter XIII vanaf vandaag verkrijgbaar!

Amstelveen, 10 november 2020 – Mindscape en Microids hebben vandaag de launch trailer voor de langverwachte remake van first-person shooter XIII onthuld. XIII is een volledige remake van een ware cult-classic. Deze klassieker staat bekend om de unieke combinatie van FPS-actie, storytelling en een keiharde stripboek-stijl. XIII is vanaf 10 november verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De Nintendo Switch-versie wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2021.

Bekijk hier de gloednieuwe launch trailer van de remake van XIII

In deze remake van de cel-shaded FPS uit 2003 speel je als XIII, een man die zijn geheugen kwijt is en probeert zijn verleden te achterhalen. Hij is vastbesloten is om licht te werpen op een van de meest verbazingwekkende samenzweringen in de geschiedenis van de Verenigde Staten ooit. Bereid je voor op een adembenemend solo-campagne die actie en stealth combineert met 34 levels die trouw zijn aan het oorspronkelijke design.

Met de kracht van een moderne 3D-engine zijn alle visuele elementen van de game verbeterd door een geheel nieuwe art direction met oog voor de iconische, cel-shaded look. De game is voorzien van diverse gameplay-verbeteringen en geremasterde audio van het origineel. Hierdoor zijn bekende stemmen waaronder die van David Duchovny (The X-Files, Californication) wederom te horen in deze remake. Ook de lokale multiplayer keert terug zoals onthuld wordt in de launch trailer. Deze zal worden ondersteund met reguliere updates.