Koch Media Benelux kiest Vertigo 6 als PR-bureau

Amsterdam, 30 november 2017 – Koch Media, uitgever en distributeur van videogames en game-accessoires, heeft Vertigo 6 gekozen als PR-partner. Vertigo 6 zal per 1 december de PR-activiteiten verzorgen ter promotie van alle producten die Koch Media in de Benelux vertegenwoordigt.

De komende jaren wil Koch Media nog meer in het oog springen in de Benelux en willen we onze marktpositie verstevigen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een gespecialiseerd PR-bureau dat gaming door en door kent. Wij hebben voor Vertigo 6 gekozen omdat het een klein en flexibel bureau is dat veel gaming én marktkennis in huis heeft.” volgens Dave Epke, Marketing Manager Benelux bij Koch Media.

Koch Media is een begrip in de gamesindustrie. Hun eigen Deep Silver productportfolio is erg breed en sterk. Daarnaast distribueert Koch Media games voor onder andere Capcom, SEGA, Codemasters, Focus Home Interactive, Atlus, Sold Out, THQ Nordic en Turtle Beach. We kunnen niet wachten om opvallende en effectieve PR-campagnes te verzinnen voor deze producten.” aldus Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6. 

Vertigo 6 is een in Arnhem gevestigd Marketing- en PR-bureau dat zich specialiseert in entertainment, tech en lifestyle met een klantenportfolio dat bestaat uit o.a. Electronic Arts, Bandai Namco, ASUS, Ziggo, Pokémon en SIXT. Vertigo 6 is op dit moment genomineerd voor een European Excellence Awards in de categorie “Beste PR-Lancering Benelux” voor de lancering van FIFA 17. De uitreiking vindt vanavond plaats in Hamburg.

Bezoek voor meer informatie Kochmedia.nl

Over Koch Media
Koch Media is een toonaangevende producent en distributeur van digitale entertainmentproducten. Onder het eigen publishing label Deep Silver vallen onder meer games als Saints Row en Metro. Koch Media Benelux neemt, als onderdeel van de Koch Media Group, de marketing-, sales- en distributietaken op zich. Met meer dan 20 jaar ervaring, heeft de Koch Media Group zich gepositioneerd als een belangrijke en vooraanstaande publishing partner in Europa. Het voert strategische samenwerkingsverbanden met tal van game-ontwikkelaars zoals Capcom, Codemasters, Sega, Focus Home Interactive, Atlus, Sold Out THQ Nordic, Turtle Beach en anderen.