Vertigo 6 - Chris Brown Black Pyramid Store

KLEDING GROTE AFWEZIGE BIJ SUCCESVOLLE LANCERING KLEDINGLIJN CHRIS BROWN

Amsterdam, 9 december 2016 – Ruim 500 mensen kwamen vanuit het hele land naar de Kalverstraat voor de succesvolle Europese lancering van Chris Browns kledinglijn, Black Pyramid. De grote vraag voor iedereen was of de Amerikaanse zanger de opening zelf bij zou wonen. Chris Brown bleek afwezig, maar nog opvallender: zijn kleding was dat ook. In plaats van kledingrekken, vonden fans enorme schermen die de kleurrijke collectie afbeeldden. De zanger liet speciaal voor de opening een app ontwikkelen, waarmee fans de kleding digitaal konden passen. De kleding werd kosteloos thuisbezorgd, of kan vandaag met korting worden opgehaald.

Chris Brown en de chocoladefabriek
De Black Pyramid Store is de verwezenlijking van het kind binnen in Chris Brown, die nauw bij de ontwikkeling en inrichting betrokken was. De met graffiti versierde winkel was als een grote urban speeltuin, waar fans basketbalden, dansten op live muziek, speelden op arcade-kasten of foto’s namen in een bad vol gouden munten. Nadat zij hun kleding besteld hadden, konden zij zorgeloos genieten – de kleding kwam achteraf als wijze van souvenir op de deurmat. De opening werd bijgewoond door allerlei bekende Nederlanders, waaronder boyband B-Brave, YouTube-ster Laura Ponticorvo, actrice Jasmine Sendar en rappers Zefanio en Dopebwoy.

De Black Pyramid Store is geopend tot en met 18 december. Inmiddels is de store omgebouwd naar een fysieke winkel en kunnen fans fysieke kleding vinden in de Black Pyramid Store aan de Kalverstraat 101 te Amsterdam.