Klassieke raid uit originele Destiny is vanaf 22 mei beschikbaar in Destiny 2

Vault of Glass is gratis voor alle spelers

Dinsdag 18 mei 2021 – Bungie kondigt aan dat de eerste raid uit de originele Destiny, Vault of Glass, op 22 mei om 19:00 naar Destiny 2 komt. Guardians keren terug naar Venus om Atheon, Time’s Conflux, te stoppen voordat het een te grote bedreiging wordt.

Een klassieke race met nieuwe uitdagingen
De terugkeer van Vault of Glass geeft een draai aan de klassieke raid in de vorm van nieuwe uitdagingen en heeft bij de lancering zowel een Contest Mode als World First-race. Guardians die de klassieke raid willen verslaan moeten ook uitdagende Triumphs voltooien. Bungie heeft een aantal beperkingen van de raid bekendgemaakt:

  • Vault of Glass lanceert met Contest Mode ingeschakeld voor 24 uur.
  • Spelers moeten 1300 Power zijn om aan de cap van alle encounters te voldoen.
  • Vault of Glass uitspelen met de Contest Mode actief is de eerste stap om toegang te krijgen tot de nieuwe Challenge Mode in de Director en de Tempo’s Edge Triumph (een lijst van Triumphs).
  • Door Tempo’s Edge te voltooien in deze nieuwe ontgrendelde Challenge Mode wint een team de Worlds First-race.
  • Om de vereisten voor de Triumph in de Challenge Mode af te dwingen, wordt het volledige team uitgeschakeld als ze niet aan de succesvoorwaarden van elke encounter voldoen.

Er zijn ook Bungie-beloningen beschikbaar voor Guardians die de raid snel voltooien, zodat ze exclusieve items uit de Bungie Store kunnen halen.

Wil je de World First-race live volgen? Kijk dan naar ProfessorBroman’s Destiny Raid Day Tailgate. Broman en Reck bespreken de race terwijl de deuren naar de Vault of Glass voor het eerst in jaren opengaan! Ze gaan een uur voordat de raid begint live.

De World First-race begint 22 mei om 19:00. Bezoek de officiële website voor meer informatie over Vault of Glass. Voor meer informatie over Season of the Splicer ga je naar deze website. Meer weten over Beyond Light? Klik hier.