Kijk vandaag naar de toekomst van FPS in de eerste Spotlight-serie van EA Play Live

Donderdag 8 juli – Vandaag maakt Electronic Arts zijn opmars naar EA Play Live met The Future of FPS Spotlight, met Respawn Entertainment-oprichter Vince Zampella en DICE General Manager Oskar Gabrielson. Dit is de eerste aflevering van EA’s nieuwe Spotlight-serie, die fans de kans geeft om inzichten van ontwikkelaars op te doen en verrassende nieuwtjes te weten te komen.

Kijk vandaag, 8 juli om 19:00 uur CET, naar The Future of FPS Spotlight op het officiële EA PLAY YouTube-kanaal, HIER.

Zampella en Gabrielson worden vergezeld door DICE LA’s General Manager Christian Grass en Apex Legends Game Director Chad Grenier, terwijl ze chatten met IGN’s Stella Chung om het laatste nieuws over Battlefield 2042 en Apex Legends te bespreken, en wat fans kunnen verwachten van beide games bij EA Play live op 22 juli.

Op 9 juni onthulde DICE Battlefield 2042 met zijn adembenemende onthullingstrailer en gaven zij een eerste blik op All-Out Warfare, de eerste grote ervaring van de game met de next-gen interpretaties van de geliefde Conquest en Breakthrough modi. Op EA Play Live op 22 juli onthult DICE LA de volgende spannende ervaring van de game, een ervaring waar oude Battlefield-spelers zich meteen thuis zullen voelen.

Apex Legends vierde onlangs zijn tweejarig jubileum, waarbij het wereldwijd ook meer dan 100 miljoen spelers bereikte. Degenen die er morgen bij zijn, krijgen meer te horen over wat Respawn heeft geleerd van het vroege succes van de game, hoe Arenas Apex Legends verder zal uitbreiden dan alleen Battle Royale, en wat er in de volgende grote update komt.


We zien je graag morgen voor The Future of FPS Spotlight!