KIES HET LUCHTRUIM, FREELANCERS! ANTHEMWORDT VANDAAG GELANCEERD

BioWare’s nieuwe actie-shooter in een gedeelde wereld is nu verkrijgbaar voor Xbox One, Origin voor PC en PlayStation 4. Meer content wordt uitgebracht in maart

REDWOOD CITY, Californië – 22 februari 2018 – Vandaag lanceerden Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en BioWare officieel Anthem™. Spelers kunnen nu hun Javelins aantrekken en zich volledig laten meeslepen door deze gloednieuwe wereld in teams van vier. Spelers stappen in de rol van Freelancers en werken samen om hun kracht te ontketenen met ongelofelijke vaardigheden en gecoördineerd teamwork. Ze moeten een onverslaanbaar team vormen door gebruik te maken van de unieke sterke punten en eigenschappen van elke Javelin.

Ik heb hetzelfde gevoel als toen we de Mass Effect-trilogie lanceerden,” zegt Casey Hudson, General Manager van BioWare. “Ik ben gespannen, benieuwd en heel trots op wat ons team heeft bereikt. Ik hoop echt dat onze spelers genieten van wat we gecreëerd hebben en ik kijk nu al uit naar de talloze verhalen die we de komende weken en maanden zullen vertellen in de wereld van Anthem.”

Anthem bevat fantastische personages en een uitgebreide geschiedenis, die spelers in staat stelt zich te verdiepen in de wereld en haar mysteries. Daarnaast wordt de wereld veranderd door het regelmatig uitbrengen van nieuwe content, zodat de ervaring altijd spannend en nieuw blijft aanvoelen. In de game nemen spelers het op tegen de kwaadaardige Monitor, de leider van de militaristische Dominion, die probeert de krachten der schepping en vernietiging in zijn macht te krijgen. De Freelancers moeten de plannen van de Monitor om de Anthem of Creation in handen te krijgen zien te dwarsbomen en voorkomen dat de hele wereld verscheurd wordt door totale chaos.

De lancering is pas het begin voor Anthem, want de game blijft groeien en evolueren door middel van gratis live service-contentupdates. Alleen al de komende 90 dagen worden er nieuwe missies, nieuwe beloningen, een nieuwe Stronghold en meer toegevoegd aan de game. Maar de belangrijkste toevoeging wordt de introductie van de eerste Cataclysm, een gebeurtenis die de wereld totaal verandert en voor een hele nieuwe ervaring zorgt. Geleidelijk verschijnen er in de game nieuwe verhalen, personages en schurken, zodat er altijd wel iets nieuws te beleven valt voor spelers.

Anthem is ontwikkeld door BioWare en is nu verkrijgbaar voor Xbox One, Origin op PC en PlayStation®4. Voor meer informatie over Anthem ga je naar https://www.ea.com/nl-nl/games/anthem. Praat mee over Anthem op Twitter en Facebook.