It Takes Two, de bekroonde co-op-avonturengame, is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Nodig een vriend uit om gratis de Game van het Jaar 2021 te spelen met de zogeheten Friend’s Pass

Vrijdag 4 november 2022 –
 Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) heeft vandaag It Takes Two, winnaar van meer dan 90 awards waaronder Game of the Year van The Game Awards en DICE, uitgebracht voor Nintendo Switch™. De game is oorspronkelijk ontwikkeld door het met een BAFTA bekroonde Hazelight Studios, geoptimaliseerd voor Nintendo Switch door de ervaren studio Turn Me Up Games en uitgegeven onder het EA Originals-label. Dankzij deze release kunnen meer spelers de unieke, vrolijke uitdagingen, fantastische verhalen en veelgeprezen co-op-ervaring van It Takes Two ervaren. De versie voor Nintendo Switch is tevens voorzien van nieuwe voice-overs in het Japans, Frans, Duits en Spaans en ondertiteling in meerdere talen.

“It Takes Two werd geboren als een passieproject en ons team is dankbaar voor de groei van onze levendige community het afgelopen jaar. Met de versie voor Nintendo Switch verwelkomen we nieuwe spelers in de magische wereld van de game,” aldus Josef Fares, oprichter en Game Director bij Hazelight Studios. “Turn Me Up Games heeft geweldig werk verricht door de meeslepende wereld van It Takes Two naar Nintendo Switch te brengen.”

“Als fans van It Takes Two en Hazelight hebben we deze geliefde, bekroonde titel en zijn avontuurlijke geest met veel zorg naar nieuwe spelers op Nintendo Switch gebracht,” zegt Scott Cromie, Executive Producer bij Turn Me Up Games. “We hebben met heel veel plezier samengewerkt met Hazelight en vinden het geweldig dat spelers de ongelooflijk leuke co-op-ervaring van It Takes Two nu kunnen ervaren, zelfs onderweg.”

Vanaf vandaag kunnen spelers in de spannende lokale co-op van It Takes Two duiken met een gedeelde set Joy-Cons, een pro-controller per speler of door twee Switch-consoles te koppelen. Spelers die de game bezitten kunnen ook een vriend uitnodigen om gratis mee te spelen dankzij de Friend’s Pass*.

In deze bekroonde titel stappen spelers in de schoenen van Cody en May, twee mensen die door een magische spreuk zijn veranderd in poppen. Ze komen steeds weer voor nieuwe, knotsgekke en hilarische uitdagingen te staan. De onvoorspelbaarheid van elk level voert spelers door een metaforische ervaring die een uniek verhaal over relaties vertelt. Cody en May moeten alles op alles zetten om hun gebroken huwelijk te redden.

It Takes Two is verkrijgbaar in de winkels en online voor Nintendo Switch, Switch Lite, Switch OLED, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Origin, EA App en Steam) voor € 39,99.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven over It Takes Two voor Nintendo Switch ga je naar https://www.ea.com/nl-nl/games/it-takes-two/about/nintendo-switch. Lees meer over de vereisten voor co-op op de officiële website en bekijk de lanceringstrailer hier.

*Voor de Friend’s Pass moet je de Friend’s Pass en het toepasselijke platformaccount installeren. Om online te spelen, heb je een vriend op hetzelfde platform nodig. Eén gebruiker moet de volledige game bezitten zodat de co-op-speler de volledige game kan spelen.