Hoog Catharijne organiseert winactie samen met internetsensatie MeisjeDjamila

Ter ere van de lancering van de gratis Premium app vol leuke deals en aanbiedingen

Maandag 6 december 2021 – Hoog Catharijne, het grootste winkelcentrum van Nederland, heeft vandaag een gratis Premium app gelanceerd, waarmee bezoekers profiteren van de leukste deals en aanbiedingen van hun favoriete winkels en restaurants. Om de lancering te vieren kunnen bezoekers kans maken op een uurtje shoppen met MeisjeDjamila, de grootste vrouwelijke Nederlandstalige YouTuber met 1,4 miljoen abonnees op YouTube en TikTok.

De Hoog Catharijne Premium app laat zien dat loyaliteit loont en biedt naast deals en aanbiedingen ook toegang tot exclusieve services. Kom meer te weten over de voordelen:

  • Kans op exclusieve prijzen – Door kassabonnen van de door jouw aangekochte producten in Hoog Catharijne te scannen en te uploaden in de app maak je wekelijks én maandelijks kans op fantastische prijzen. Van een heerlijke parfum tot een weekendje BMW rijden. Hoe meer bonnen je scant en upload, hoe groter de kans om te winnen.

  • Korting bij aangesloten winkels/restaurants – Door alleen al de app te downloaden ontvang je veel verschillende kortingen bij aangesloten winkels in Hoog Catharijne. Check de app om te zien welke winkels hiervoor gelden en grijp de korting van je favoriete shop.

  • Unieke services – Voor de kinderen heeft Hoog Catharijne op vertoon van de Hoog Catharijne Premium app een Kids Box vol leuke spullen. De speciale Baby Box is er voor ouders met een kleintje en bevat essentiële producten voor een dagje shoppen met je baby.

“We zijn ervan overtuigd dat de app een succes wordt vanwege de deals, exclusieve services en de mogelijkheid tot het winnen van prijzen.” zegt Tessa van Beekhuizen, Marketing Communicatie Manager van Hoog Catharijne. “Onze eerste winactie organiseren we samen met MeisjeDjamila en daar zijn we erg trots op. Daar komt bij dat deze winactie slechts het begin is, komende weken volgen nog veel meer deals en winacties. Shoppen in Hoog Catharijne wordt beloond.”

Gedurende de eerste zeven dagen maken bezoekers kans op een uurtje shoppen met bekende YouTuber MeisjeDjamila. In 2017 bracht zij een muziekalbum (Girl) uit en maakte ze haar debuut als filmactrice in de Nederlandse bioscoopfilm Misfit. Vandaag de dag speelt ze samen met nieuwe vrienden in een Netflix-serie gebaseerd op de bioscoophit.

“Mijn favoriete winkelcentrum is Hoog Catharijne. Ik ben geboren in Utrecht dus ik heb er heel veel mooie en leuke herinneringen aan.”, aldus MeisjeDjamila. “Nu maak ik hier graag een mooie herinnering samen met een fan. Ik kijk er enorm naar uit.” 

Vergeet niet om Hoog Catharijne te volgen op Instagram of Facebook, of bezoek www.hoog-catharijne.klepierre.nl voor meer informatie.