Blik terug op viering van officiële Dragon Age Day

Maandag 6 december 2021 – BioWare en EA hebben op 4 december samen met hun fans en community Dragon Age Day gevierd. Ter ere van de viering hebben ze hier een blogbericht gepubliceerd dat terugblikt op hun favoriete serie, vertelt over de oprichters van Dragon Age Day en diverse manieren laat zien waarop fans de dag hebben gevierd.

Het ontwikkelingsteam heeft originele creaties van de community in de schijnwerpers gezet op social media, nieuwe merchandising gelanceerd en tal van cadeaubonnen weggegeven. De fangroep die Dragon Age Day is begonnen, heeft ook evenementen georganiseerd, waaronder liefdadigheidsveilingen met items van Dragon Age-fanartiesten, een Twitch-livestream die de hele dag doorliep, video spotlights en nog veel meer.

Ten slotte wilt BioWare fans laten weten dat ze nog steeds hard aan het werk zijn om de volgende singleplayer-ervaring in de Dragon Age-franchise te creëren. Tot die tijd deelt het team met trots twee nieuwe korte verhalen uit de wereld van Dragon Age!

Vergeet ook niet om Dragon Age te volgen op TwitterInstagram of YouTube, of bezoek https://www.ea.com/games/dragon-age voor de nieuwste updates.