Het mysterie van Blacksad: Under the Skin vanaf nu te ontrafelen op PlayStation 4, Xbox One en PC

Amstelveen, 14 november 2019 – Mindscape, Pendulo Studios en YS Interactive vieren dat de detectivegame Blacksad: Under the Skin – die gebaseerd is op de gelijknamige comicbookserie van Juan Diaz Canales en Juanjo Guarnido – nu beschikbaar is op consoles. Dit doen zij door een launchtrailer uit brengen waarin de game in ieder opzicht de karakteristieke 50’s ademt. Blacksad: Under the Skin is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Over Blacksad: Under the Skin
De game neemt de speler mee naar het New York City uit de jaren 50′, wanneer Joe Dunn, de eigenaar van een boksclub, dood wordt aangetroffen. Terwijl de speler op jacht gaat naar hints neemt zijn dochter, Sonia Dunn, de gym van haar vader over en worstelt ze met de financiële ellende die is ontstaan. Daarnaast verdwijnt ‘rising star’ Bobby Yale op mysterieuze wijze, nét op het moment dat hij zich klaarmaakt voor het belangrijkste gevecht in zijn bokscarriëre. De game is ook verkrijgbaar als Limited Edition en Collector’s Edition die een gedetailleerde, figurine van hars van Blacksad, een artbook en uiteraard de game bevat.

Blacksad: Under the Skin is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De game komt op 28 november ook uit voor Nintendo Switch.