Het grote Nederlandse racetalent Kas Haverkort gaat samen met Racesquare de finish over in Zandvoort

Afgelopen weekend reed formule coureur Kas Haverkort de finish over met nieuwe partner Racesquare. Tijdens deze thuiswedstrijd was de nieuwe, Nederlandse, partner sinds vrijdag al zichtbaar op de auto. Dit is nog maar het begin van een mooie samenwerking waar jullie nog veel meer van gaan zien. Een samenwerking waardoor zowel Haverkort én Racesquare meer zichtbaarheid krijgen en de bezoekers van Racesquare echt worden ondergedompeld in de wereld van de formulesport.

Zandvoort, maandag 20 juni – Racesquare Holding B.V., de organisatie die virtuele race-ervaringen aanbiedt, en het Nederlandse racetalent Kas Haverkort slaan de handen inéén. De virtuele racewereld komt op deze manier nog dichter bij de echte grid met Formula Regional by Alpine coureur Kas Haverkort. Haverkort heeft in zijn debuut jaar bij de Spaanse F4 gelijk het kampioenschap gepakt. Daarna is hij doorgegaan naar de tussenklasse Formula Regional by Alpine (FRECA). Een klasse met een groot concurrerend veld van 36 rijders, waar de tijden in de top 10 één seconde van elkaar vandaan zitten. Haverkort weet zich keer op keer in de top 5 te positioneren, met 3 weekenden op rij een podiumplek. Hij is een racetalent op weg naar de Formule 1. Wat Niels Roodenburg, directeur bij Racesquare, niet onopgemerkt is gebleven.

Racesquare is trotse partner
“We zijn trots racetalent Kas Haverkort op deze manier te kunnen ondersteunen op zijn weg naar de top! Samen met Kas gaan we de customer journey van de bezoekers van Racesquare daarbij in de toekomst nóg verder uitbreiden. De samenwerking sluit daarbij aan bij onze belofte voor iedereen de juiste race-ervaring te bieden, van vriendengroepen die racen voor fun tot de die-hard race-fan die hoopt ooit in Kas zijn voetsporen te treden,” vertelt Niels Roodenburg.

Samen de finish over
Haverkort zal op diverse manieren zichtbaar zijn bij Racesquare. Daarnaast groeien Haverkort en Racesquare in hun gedeelde internationale ambitie. Racesquare wil op internationaal niveau opereren om iedere motorsportfan een unieke en meeslepende (virtuele) race-ervaring aan te bieden. Waar Haverkort op Europees niveau al rijdt en op weg is naar de top in de Formule 1. “Ik ben enorm blij dat we deze partnership hebben gerealiseerd. De support vanuit Racesquare is enorm. Ik kan weer nieuwe stappen zetten in mijn carrière en zij bieden mijn businessclub veel ruimte om hen ook een virtuele race-ervaring te geven. Zo heeft iedereen van de aanwezigen afgelopen weekend ook mogen rijden bij Racesquare Zandvoort om vervolgens mij dezelfde rondes in het echt te zien rijden. Ik kijk uit naar wat dit partnership elkaar nog meer gaat brengen,” aldus Kas Haverkort.

Mis niets van de races van Kas Haverkort via zijn websiteInstagramFacebook of LinkedIn. Volg het laatste nieuws vanuit Racesquare via de website en blijf op de hoogte via InstagramFacebookTikTok of LinkedIn.