Het avontuur wacht op jou: Ary and the Secret of Seasons nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Ren, klim en duik door de seizoenen om de prachtige wereld van Valdi te redden

Amstelveen, dinsdag 1 september 2020 – Mindscape en Modus Games, in samenwerking met de ontwikkelaar eXiin, kondigen vandaag aan dat het aankomende avonturenspel, Ary and the Secret of Seasons, nu verkrijgbaar is op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Steam.

Bekijk de lanceringstrailer van vandaag hier: https://youtu.be/2OgIpfTg2kE

Ary and the Secret of Seasons volgt de reis van een jong meisje genaamd Ary door de schitterende wereld van Valdi. Tot de verrassing van velen heeft Ary zich aangesloten bij de Wachters der Seizoenen, een organisatie die van oudsher door mannen wordt geregeerd. Haar taak: de seizoenen van Valdi herstellen. Met kracht, vastberadenheid en zelfbeheersing als haar pijlers trekt Ary erop uit om een prestatie te leveren die geen enkele bewaker ooit heeft aangekund.

Ary kan kleine bollen oproepen die fungeren als kleine ecosystemen voor elk seizoen, waardoor de omgeving erin volledig verandert. De bollen kunnen met drie tegelijk worden geopend; zo kan Ary in één keer van de winter naar de zomer naar de herfst springen. Dit zorgt voor een ongelooflijke reeks mogelijkheden voor verbazingwekkende omgevingspuzzels en innovatieve gameplay.