Duik in nieuwe gameplay met De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Trailer

Dinsdag 1 september 2020 – Vandaag onthullen EA, Maxis en Lucasfilm een spannende nieuwe trailer waarin de gameplay wordt uitgelicht voor het aanstaande De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Game Pack, dat op 8 september naar de pc komt via Origin en Steam, en ook naar de Playstation 4- en Xbox One-systemen.

Je kunt de volledige trailer hier bekijken en al het mediamateriaal voor de game hier downloaden.

In De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu, kunnen spelers hun eigen unieke Star Wars-verhaal beleven in een avontuur naar de Rand van de Melkweg, geïnspireerd op Star Wars: Galaxy’s Edge in Disneyland Resort en Walt Disney World Resort. De nieuwe trailer onthult een spannende reis die zich afspeelt in de wereld van Batuu, die een compleet nieuwe ervaring voor spelers en hun Sims biedt. Alle authentieke beelden en geluiden uit Star Wars komen aan bod, inclusief iconische personages als Rey en Kylo Ren.

Als nieuwe bezoekers van Batuu kunnen Sims met locals kletsen om te begrijpen waarom Batuu zo’n unieke planeet is en meer te weten komen over de facties die voor de heerschappij vechten. Het Verzet, de First Order en Schurken willen allemaal de macht over de Black Spire Outpost, en het is aan de spelers en hun Sims om te bepalen wie daarin zal slagen. Sims kunnen ervoor kiezen om Rey en Vi Moradi te steunen als onderdeel van het Verzet, trouw zweren aan de First Order onder Kylo Ren of credits verdienen met Hondo Ohnaka en de Schurken. Als Sims spannende missies ondernemen, verhogen ze hun reputatie, ontgrendelen ze iconische artefacten, materiaal, nieuwe outfits en cruciale verhaalmissies die de veranderingen in de wereld beïnvloeden en het machtsevenwicht laten omslaan.

Daarnaast kunnen spelers het felbegeerde lichtzwaard maken, hun eigen droïde samenstellen om ze tijdens hun missies bij te staan, iconische starfighters besturen en zelfs een stormtrooper proberen te versieren. Als Sims terug naar huis keren, kunnen ze zelfs wat van die voorwerpen meenemen, zoals hun lichtzwaard of de droïde, plus nieuwe artefacten, decoraties en recepten geïnspireerd op hun avonturen. Ook kunnen ze een potje Sabacc spelen of een speelse lichtzwaardsessie houden.

Spelers die meer willen weten over De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu kunnen een bezoekje brengen aan TheSims.com @TheSims volgen op TwitterInstagram of TikTok en De Sims liken op Facebook.