Hans Kraay Jr. en Hélène Hendriks presenteren podiumprogramma op het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

Utrecht, 26 maart 2018 – FOX Sports-presentatoren Hans Kraay jr. en Hélène Hendriks presenteren op zaterdag 7 juli het podiumprogramma op het FOX Sports en Eredivisie VoetbalFestival. Op het podium worden mini-persconferenties gehouden waar kinderen zelf vragen mogen stellen aan bekende voetballers uit de Eredivisie, edivisie-spelers en scheidsrechters. Op het festival kunnen jongeren verder oa. meedoen aan diverse voetbalwedstrijdjes en nieuwe trics leren. 

Hans Kraay jr. is als oud-profvoetballer nu verslaggever en analist bij FOX Sports en schuift iedere zondag aan bij De Tafel van Kees. Daarnaast werkt hij als trainer van Tweede Divisie-club FC Lienden. FOX Sports-gezicht Hélène Hendriks presenteert samen met Jan Joost van Gangelen iedere zaterdag De Eretribune. Ook presenteert ze regelmatig FOX Sports Vandaag en doet ze verslag vanuit de stadions. Tijdens het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival   zijn Hans Kraay en Hélène gedurende de hele dag aanwezig om de persconferenties op het podium te presenteren waarbij ze de jonge bezoekers de kans geven om hun prangende vragen te stellen aan hun voetbalhelden.

Het grootste voetbalfeest van Nederland                                                      

Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival richt zich op jongens en meisjes tussen de zes en veertien jaar. Op het sportieve festival kunnen kinderen meedoen aan diverse wedstrijdvormen en nieuwe voetbaltricks leren. Er zijn veldjes uitgezet waar aankomende sterspelers hun voetbalkwaliteiten en trucs kunnen perfectioneren. Ook is er beach soccer, levend tafelvoetbal en nog veel meer. Bij de Fun Games kunnen jongens en meisjes het opnemen tegen edivisie-spelers, de esporters van de Eredivisieclubs. Daarnaast zijn er talloze leuke voetbalgadgets te koop, wordt het NK Freestyle georganiseerd en is het KNVB NK Straatvoetbal te zien.

De Derde Helft

Terwijl de kinderen zelf op pad zijn, hebben ouders, trainers en begeleiders de mogelijkheid lekker te ontspannen in de “Derde Helft”, dé voetbalkantine waar ze onder het genot van een kop koffie naar de meest spectaculaire doelpunten aller tijden kunnen kijken of gezellig een potje kunnen darten.

Meer informatie over alle activiteiten, bekende voetballers en YouTubers is te lezen op www.voetbalfestival.nl. Een ticket voor kinderen van 6 t/m 14 jaar kost t/m 30 april 2018 € 12,50 daarna betaal je de reguliere prijs van € 14. Kinderen ouder dan 14 jaar en begeleiders betalen t/m 30 april 2018 € 8,50 daarna kost een ticket €10,50. Het is tevens mogelijk om als groep te registreren: een ticket kost dan slechts € 9. Dit is mogelijk bij 7-16 personen, waarbij 2 begeleiders gratis toegang krijgen.