Guardian Games vandaag van start in Destiny 2

Dinsdag 2 mei 2023 – Destiny 2’s jaarlijkse gratis in-game-event Guardian Games is vandaag van start gegaan en duurt tot het einde van Season of Defiant op 23 mei. Ook keert vandaag de Guardian Games Cup terug, een competitie waarbij spelers kans maken op fantastische prijzen en geld kunnen inzamelen voor het goede doel.

Guardian Games 2023
De Guardian Games is een vriendschappelijke competitie waarin spelers strijden voor hun favoriete klasse (Hunter, Warlock en Titan). Tijdens de Guardian Games verdienen spelers medaillons voor verschillende activiteiten in de game, waaronder een op klassen gebaseerde versie van de populaire PvP-modus Supremacy. Tijdens het in-game-evenement kunnen spelers twee wapens van de Guardian Games verdienen:

  • Taraxippos – De eerste Legendary Strand Scout Rifle in het spel.
  • The Title – De Void Submachine Gun maakt zijn comeback met updates, inclusief de fan-favoriete perk: Repulsor Brace.

Ook is er een gratis Guardian Games Event Card beschikbaar voor spelers. Door uitdagingen op deze kaart te voltooien, kunnen spelers cosmetische beloningen verdienen. Denk hierbij aan een nieuwe Exotic emote, de gloednieuwe ‘Champ’-titel en extra Triumphs. De Event Card kan voor 1000 Silver worden opgewaardeerd om extra beloningen vrij te spelen.

Guardian Games Cup 2023
Bungie nodigt iedereen uit om mee te doen aan de Guardian Games Cup. Spelers kunnen samen met hun fireteam prijzen winnen en geld inzamelen voor het goede doel. Teams kunnen meedoen in twee categorieën: ‘Technical’ en ‘Charitable’. De Technical-categorie houdt het totale aantal medailles bij dat een officieel geregistreerd fireteam haalt tijdens de Guardian Games. De Charitable-categorie houdt het totale bedrag bij dat het team ophaalt via de officiële inschrijfpagina van de Bungie Foundation.

De vier beste teams in elke categorie winnen een aantal mooie prijzen, waaronder:

  • Topteam in de categorie Technical: custom art van je fireteam door PherianArt
  • Topteam in de categorie Charity: custom art van je fireteam door Gammatrap
  • Top twee teams in de categorieën Technical en Charitable: Guardian Games-hanger (€ 192,- MSRP)
  • Top drie teams in de categorieën Technical en Charitable: Apricot Dawn-embleem
  • Top vier teams in de categorieën Technical en Charitable: kortingscodes voor de Bungie Store

Deelnemers die $25 of hoger ophalen krijgen het Quantum Relay-embleem.

In samenwerking met de Bungie Foundation worden de opbrengsten van dit jaar gedoneerd aan Direct Relief en het International Rescue Committee, waardoor er wereldwijd een impact wordt gemaakt.

Lees hier alle details over Guardian Games, inclusief hoe je kunt deelnemen aan de Guardian Games Cup.