Grote voetbalnamen aanwezig op FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

Frank en Ronald de Boer, Urby Emanuelson, Mark van der Maarel, Hans Kraay Jr, Anouk Hoogendijk en veel andere bekende namen komen 7 juli naar de Jaarbeurs

Utrecht, 4 Juli 2018 – De eerste voetbalnamen zijn bekend die aanstaande zaterdag naar het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival komen. Kinderen kunnen op het voetbalfestival handtekeningen en selfies scoren bij onder andere voetbaltweeling Frank en Ronald de Boer, Urby Emanuelson, Anouk Hoogendijk, Nathan Rutjes, Mark van der Maarel, Katja Snoeijs en Kika van Es. Daarnaast zijn Hélène Hendriks, Hans Kraay jr. en YouTube-sterren LuckyGraafNL, FC Roelie en DNPNL aanwezig.

Het grootste voetbalfeest van Nederland
Op de eerste editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival kunnen alle kinderen die van voetbal houden deelnemen aan diverse Fun Games, de nieuwste voetbaltricks leren of virtueel de strijd aangaan in de esports-area. Daar kunnen jongens en meisjes hun game-skills tonen aan veertien populaire esporters uit de edivisie zoals Dani Hagebeuk (Ajax) en Ali Riza Aygün (PSV). Op het voetbalfestival kunnen kinderen ook een kijkje nemen bij de verschillende NK’s zoals het NK Freestyle met freestylers Easy Man en Tom Vegter en het KNVB Straatvoetbal NK 4×4. Bovendien zijn er diverse Eredivisieclubs aanwezig waar kinderen kunnen deelnemen aan voetbalclinics.

Frank de Boer is verheugd dat hij aanwezig is op het voetbalfestival: “het is het grootste voetbalfeest van Nederland met heel veel (sportieve) activiteiten voor jong en oud. Ronald en ik vinden het erg leuk om in de Jaarbeurs aanwezig te zijn en kinderen een onvergetelijke voetbaldag te bezorgen”.

Beste Voetbalmoeder van Nederland
Voor zowel de kids als de ouders is er genoeg moois te beleven tijdens het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival. Zo is er een competitie opgezet waarin moeders strijden om de felbegeerde titel Beste Voetbalmoeder van Nederland en kunnen ouders een bezoekje brengen aan de Derde Helft. Hier hebben zij de mogelijkheid om mee te doen aan een uitdagende voetbalquiz, kunnen zij historische voetbalattributen in het voetbalmuseum bekijken en zijn hier de meest spectaculaire doelpunten ooit te zien.

Het Eredivisie en FOX Sports VoetbalFestival richt zich op kinderen van zes tot en met veertien jaar oud. Meer informatie over alle activiteiten is te lezen op www.voetbalfestival.nl. Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival wordt door Jaarbeurs georganiseerd in samenwerking met FOX Sports, Eredivisie en mediapartner Voetbal International.