Ghostbusters-samenwerking en Destiny 2: Into the Light-serie gaan vandaag van start

Dinsdag 19 maart 2024 – Bungie’s nieuwste samenwerking met Sony Pictures Consumer Products en de Ghostbusters-franchise gaat vandaag van start. De samenwerking brengt iconische in-game-items naar Destiny 2, waaronder de Slimer Exotic Ghost-shell, een op Garraka geïnspireerde Exotic Sparrow en een Exotic-ship met Ecto-1-thema. Spelers die de volledige set of één van de afzonderlijke items aanschaffen, kunnen zonder extra kosten het Bungie Rewards Slimer Ghost Shell-papierenmasker downloaden. Deze is exclusief verkrijgbaar via de Bungie Store.

Vandaag gaat ook de livestream-serie van Destiny 2: Into the Light in première. In aanloop naar de lancering op 9 april kunnen kijkers het Destiny 2-ontwikkelingsteam vergezellen om nieuwe gameplay-beelden en aankomende features te zien. Bovendien krijgen ze de kans om exclusieve emblemen te verdienen via Twitch Drops. Guardians kunnen hier de eerste livestream van de serie vandaag om 18:00 uur Nederlandse tijd bewonderen. De volgende twee streams zijn gepland op 26 maart en 2 april, ook om 18:00 uur Nederlandse tijd.

In de tussentijd loopt het Destiny 2 Guardian Games All-Stars-evenement door tot en met 26 maart. Hierbij strijdt elke Guardian voor de eer van hun klasse en is het mogelijk om het nieuwe Skimmer-voertuig in de game te verdienen. Op 4 juni 2024 lanceert Destiny 2: The Final Shape, waar Guardians samen met hun bondgenoten aan de slag gaan om de Witness op te sporen in de Pale Heart van de Traveler.