GEEF ZE VAN KATOEN MET DE NIEUWE JOHN DEEREDLC VOOR FARMING SIMULATOR 19

John Deere Cotton DLC komt op 23 juli naar Farming Simulator 19

Farming Simulator 19, de grootste en beste Farming Simulator ooit, breidt op 23 juli uit met de John Deere Cotton DLC! GIANTS Software en Focus Home Interactive leveren graag een nieuw voertuig van de bekende producent en passende uitrusting voor jouw katoenproductie.

Deze nieuwe officiële uitbreiding komt inclusief een gloednieuw voertuig van het bekende boerenmerk John Deere, dat debutNee eerde in Farming Simulator 19, de CP690 Cotton Picker. Zie het in actie in deze korte Teaser Trailer en nieuwe screenshots.Ook inbegrepen in dit pakket zijn zes aan katoen gerelateerde onderdelen voor gebruik met dit nieuwe voertuig, van de merken McCormack Industries en Lizard. Ze introduceren ook voor het eerst in Farming Simulator ronde balen voor katoen.

De DLC zal beschikbaar zijn op 23 juli op PlayStation 4, Xbox One, PC en Mac. Season Pass-eigenaren op PlayStation 4 en Xbox One kunnen de John Deere Cotton DLC vanaf hun consoles downloaden als deel van de Season Pass. Als je een nieuwe PS4 of Xbox One speler bent kan je de John Deere Cotton DLC als een digitale bundel-aanbieding krijgen, samen met alle andere DLC uit de Season Pass door de Farming Simulator 19 Premium Edition aan te schaffen.
GIANTS Software en Focus Home Interactive kijken uit naar het aanbieden van meer Farming Simulator 19 content in de komende maanden als Farming Simulator 19 en The Farming Simulator League van start gaan.

De John Deere Cotton DLC arriveert op 23 juli voor PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. Farming Simulator 19 is nu beschikbaar.