Ga aan de slag met Karakuri in WILD HEARTS

Bekijk hier de gloednieuwe video

Donderdag 17 november – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Koei Tecmo hebben vandaag de eerste aflevering gepubliceerd van Monogatari (letterlijk vertaald: Verhaal), een reeks videoblogs waarmee spelers alles te weten komen over de nieuwe AAA-hunting game WILD HEARTS.

Monogatari Episode 1 belicht een unieke gameplay-feature genaamd Karakuri. Dit is een ruim 1500 jaar oude Japanse term voor een ingenius mechanisch systeem. Karakuri is niet alleen divers, maar ook multifunctioneel. Het geeft spelers namelijk de overhand tijdens het vechten, het verzamelen van grondstoffen en het reizen door jachtgebieden.

De video laat zien op welke manier Karakuri ervoor zorgt dat spelers een creatieve, dynamische voorsprong hebben tijdens gevechten. Door nieuwe vormen en combinaties te leren, zijn spelers in staat om hun jachtgebieden beter voor te bereiden en gunstigere omstandigheden te creëren voor hun strijd tegen gigantische Kemono-beesten. Dankzij de bijna onverwoestbare aard van Karakuri kunnen spelers die tijdens de strijd sneuvelen hun eerdere creaties ook gebruiken om efficiënter en strategischer te reizen. Crafting verandert de manier waarop spelers denken over hun jacht. Ze moeten leren hoe ze zich kunnen aanpassen door verschillende Karakuri-combinaties te proberen en samen te werken met teamgenoten om extra sterke Karakuri-systemen te creëren.

In WILD HEARTS reizen spelers door Azuma als eenzame wolf of vormen ze roedels met maximaal twee vrienden dankzij de coöp- en crossplay-features van de game op alle platformen. Spelers kunnen hun gevechtsplannen uitbreiden en speciale missies aannemen, terwijl ze in roedels jagen, zich aansluiten bij andere jagers in de wereld of het alleen tegen Kemono opnemen. De game bevat voice-overs in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

WILD HEARTS is vanaf 17 februari 2023 verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S voor € 79,99 en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store voor € 69,99.

Bezoek de officiële website voor meer informatie of volg WILD HEARTS op TwitterYouTube en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates.