FIFA 21: KONDIGT KLEDING EN SPEELBARE TALENTEN AAN IN VOLTA WAARONDER DIPLO EN ANTHONY JOSHUA 

Fans kunnen ook uitkijken naar wereldberoemde voetballers als Kaká, Eric Cantona en Trent Alexander-Arnold, plus nog meer grote namen

REDWOOD CITY, Californië, 25 september – Vandaag heeft EA SPORTS FIFA aangekondigd dat fans over de hele wereld toegang zullen krijgen tot baanbrekende sterren en nieuwe kledingstukken wanneer ze het speltype VOLTA FOOTBALL in FIFA 21 spelen, inclusief talenten uit de bij elkaar komende werelden van voetbal, muziek en mode.

Nu zullen beroemde namen als Mbappé, FIFA 21-coverster en leider van een nieuwe generatie voetballers, Diplo, de bekroonde artiest, producer en DJ en Anthony Joshua, winnaar van een gouden Olympische medaille en tweevoudig wereldkampioen zwaargewicht, allemaal als avatar beschikbaar zijn in VOLTA FOOTBALL.

Fans kunnen ook uitkijken naar wereldberoemde voetballers als Kaká, Eric Cantona en Trent Alexander-Arnold, plus nog meer grote namen die binnenkort uitgebracht worden om VOLTA-teams nog meer power te geven.

VOLTA FOOTBALL in FIFA 21 verwelkomt ook in-game kleding van gerenommeerde modemerken als adidas en Nike, evenals een unieke VOLTA FOOTBALL-collectie samengesteld door Héctor Bellerín, die de rol van Creative Director op zich nam om de modelijn te ontwerpen die geïnspireerd werd door zijn wortels in de skatescene van Barcelona en zijn huidige vegan-levensstijl.

“Héctor brengt een uniek perspectief in, niet alleen als een topspeler, maar ook als een sociaal bewuste stem op het snijvlak van voetbal en mode”, aldus David Jackson VP of Brand bij EA SPORTS FIFA. “We zijn verheugd om zijn visie te delen voor een collectie waarmee die lijnen vervagen, onder invloed van zijn familie en zijn relaties in de modewereld. Het doel was om zijn smaak, persoonlijkheid en stem naar ons merk te brengen op een manier die onze spelers aanspreekt, en zijn eerste release die geïnspireerd is door de skatescene van Barcelona doet juist dat. FIFA-spelers zullen dit jaar zeker meer van Héctor in de game zien.”

Net zoals de huidige voetbalcultuur zich uitstrekt buiten het veld, blijven nieuwe elementen in de game en toevoegingen aan VOLTA-uiterlijk echt voetbal samenvoegen met de authentieke cultuur, creativiteit en stijl van de wereld van het voetbal in kleine teams. Bekijk hier de trailer: LINK TO VIDEO ASSET/IMAGERY

Kijk hier voor meer informatie over VOLTA FOOTBALL in FIFA 21, waaronder VOLTA SQUADS, Groundbreakers, nieuwe manieren om te spelen en nieuwe aanpassingen: ea.com/nl/games/fifa/fifa-21/volta