FARMING SIMULATOR 20 – VERBOUW VANAF 3 DECEMBER HET LAND ONDERWEG OP NINTENDO SWITCH

Stap in je tractor en bereid je voor, want vanaf 3 december kan je onderweg als boer spelen in Farming Simulator 20 op Nintendo Switch. GIANTS Software en Focus Home Interactive brengen nieuwe features van Farming Simulator 2019 naar de Nintendo Switch met de 20-versie, zoals is aangekondigd in de meest recente Nintendo Direct. Trek je overalls aan en maak je klaar voor release op 3 december!

Een selectie van nieuwe screenshots is ook beschikbaar, waarin de voertuigen en paardrij-mechanics te zijn zien die naar deze versie komen, na het debuut in Farming Simulator 19. Ook John Deere, het grootste landbouwmachinebedrijf ter wereld, debuteert op de Switch in Farming Simulator 20. Deere arriveert naast en als deel van een groot aantal gameplay-toevoegingen: nieuwe machines en gewassen met katoen en haver, zorgen voor vee (varkens, koeien en schapen), evenals een geheel nieuwe Noord-Amerikaanse omgeving om te verkennen en te ontwikkelen zoals je wilt.

Met meer dan 100 trouw gereproduceerde landbouwvoertuigen en gereedschappen biedt Farming Simulator 20 uren boerenplezier thuis of onderweg wanneer het op 3 december op de Nintendo Switch wordt gelanceerd.

Farming Simulator 20 is vanaf 3 december beschikbaar op de Nintendo Switch.