F1® 2021 Driver Ratings onthuld, Max Verstappen en Lewis Hamilton gaan aan kop

Donderdag 8 juli 2021 – Formula 1®, Codemasters en EA SPORTS hebben vandaag alle F1® 2021 Driver Ratings onthuld in aanloop naar de aanstaande release van de F1® 2021 videogame die vanaf 13 juli beschikbaar is. Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton en Max Verstappen hebben de hoogste rating in de game namelijk een algemene score van 95. Met nog veel races op de calendar, worden de ratings aangepast naarmate het seizoen vordert.

De dynamische Mijn Team-ratings, die gedurende het seizoen van updates worden voorzien, weerspiegelen de prestaties van de coureurs in het echte leven. Door verschillende datasets te analyseren worden coureurs beoordeeld op verschillende factoren: ervaring, racecraft, oplettendheid en snelheid – om tot een algemene rating te komen.

In Mijn Team van F1® 2021 kunnen spelers hun eigen team samenstellen en een teamgenoot selecteren uit de huidige F2™ en F1®-markt om het elfde team op de baan te vormen. Spelers moeten verspreid over meerdere seizoenen werken aan de reputatie van hun team om de beste coureurs aan hun team toe te kunnen voegen.

F1® 2021 komt uit op 16 juli en zal te spelen zijn op de PlayStation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch en PC. Spelers krijgen drie dagen eerder toegang tot de game met de Digital Deluxe Edition.

Bezoek de Formula 1 website en de social kanalen op InstagramTwitterYouTube en Facebook voor meer informatie over F1® 2021