Electronic Arts en Velan Studios nodigen spelers dit weekend uit voor de Knockout City crossplay open beta

Spelers op consoles en PC, inclusief de Epic Games Store, kunnen hun vaardigheden op de proef stellen tussen 2 en 5 april. Pre-load is nu beschikbaar.

Woensdag 31 maart 2021 – Vandaag hebben Electronic Arts en Velan Studios aangekondigd dat de Knockout City crossplay beta van dit weekend openbaar is voor iedereen, op ieder platform. De beta vindt plaats vanaf 2 april, duurt tot 5 april en biedt ondersteuning voor crossplay en cross-progression op alle negen platformen, zodat vrienden de kans krijgen om vóór de release van het spel op 21 mei samen in actie te komen. Knockout City biedt spelers intense gevechten terwijl ze alles leren over gooien, vangen, overspelen en ontwijken in een zeer competitieve spelervaring, die continu blijft verrassen. Het multiplayer-actiespel is speelbaar op PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch, PC via Origin, Steam en de nieuwe Epic Games Store, plus de PlayStation®5 en Xbox Series X|S via backwards compatibility.

In de crossplay open beta krijgen spelers toegang tot alles wat ze mooi vonden in de eerste beta: de Moon, Cage en Bomb Balls, de Concussion Yard-, Rooftop Rumble- en Knockout Roundabout-locaties en de Team KO-playlist, en nog meer nieuwe content. Dit weekend introduceren we de Sniper Ball, de Back Alley Brawl-map, 1v1 Face-Off- en Diamond Dash-playlists en frisse stijlopties. Met in totaal vier maps, vijf speelbare ballen, drie playlists en talloze aanpassingsmogelijkheden houdt deze tweede beta brawlers het hele weekend scherp. Er zijn ook Private Matches beschikbaar om aangepaste matches te configureren tegen vrienden of een aantal tegenstanders.

Dit is het playlist-schema voor het komende weekend:

Team KO

○      Begintijd: 2 april  15.00 CEST

○      Eindtijd: 5 april  03.00 CEST

Face-Off

○      Begintijd: 2 april  15.00 CEST

○      Eindtijd: 5 april  20.00 CEST

Diamond Dash

○      Begintijd: 3 april  20.00 CEST

○      Eindtijd: 5 april  03.00 CEST

Fans kunnen de crossplay open beta nu pre-loaden op hun favoriete platform en zich vanaf vrijdag 2 april 15.00 CEST in het spel storten. De servers blijven tot 5 april 03.00 CEST actief. Wanneer spelers meedoen aan deze crossplay beta, dan krijgen ze de stijlvolle Beta Blue Booster Glider en het Beta Brawler Player Icon als ze terugkeren voor de release van het spel op 21 mei. Als extra speciale dank krijgen spelers die in februari hebben meegedaan aan de PC-beta en spelers die zich op knockoutcity.com eerder hebben aangemeld voor de cross play beta dit weekend al de kans om de exclusieve uitrusting uit te proberen!

Als Knockout City wordt uitgebracht op 21 mei, krijgen spelers tijdelijk toegang tot een gratis proefversie op de PlayStation®4, de Xbox One, de Nintendo Switch, PlayStation®, PC via Origin, Steam en de Epic Games Store, en de PlayStation®5 en de Xbox Series X|S via backwards compatibility. Gedurende deze periode is het spel volledig speelbaar. Alle progressie in de gratis proefversie van spelers die besluiten om het volledige spel te kopen wordt meegenomen, en spelers die het spel tijdens de gratis proefperiode aanschaffen, krijgen daarnaast extra cosmetische beloningen, terwijl ze verder brawlen in Knockout City.

Voor meer informatie over Knockout City bezoek je: http://www.ea.com/nl-nl/games/knockout-city. Volg het spel op Twitter of sluit je aan bij de Knockout City Discord.