Electronic Arts en BioWare kondigen Dragon Age: Dreadwolf aan, het volgende avontuur in de veelgeprezen serie

Donderdag 2 juni 2022 – De volgende game van Electronic Arts en BioWare heeft eindelijk een officiële naam. Dragon Age: Dreadwolf™ is de titel van het volgende avontuur in het land van Thedas.

Solas, de Dread Wolf, maakte zijn debuut in Dragon Age: Inquisition en gaat een prominente rol spelen in het nieuwe deel. Sommigen zeggen dat hij een oude elfengod is, terwijl anderen zeggen dat hij een verrader is van zijn volk. Zijn motieven zijn in ieder geval ondoorgrondelijk en zijn methoden soms twijfelachtig, waardoor hij bekend staat als iemand die duistere en gevaarlijke spelletjes speelt.

Het suggereert eindeloos veel mogelijkheden voor de koers van het verhaal, maar de kern van het verhaal wordt – zoals in alle voorgaande delen – gevormd door de speler. Spelers die nieuw zijn in de wereld van Dragon Age hoeven zich geen zorgen te maken over het feit dat ze de slechterik nog niet hebben ontmoet. Hij stelt zichzelf netjes voor wanneer de tijd rijp is. Een korte aankondiging over zijn terugkeer deed hij al in 2018 met #TheDreadWolfRises.

De game wordt niet dit jaar uitgebracht, maar we komen wel steeds dichter bij het volgende avontuur in de reeks. Solas is druk bezig met de voorbereidingen van zijn plan en deelt hier later dit jaar meer informatie over.

Vergeet ook niet om Dragon Age te volgen op TwitterInstagram of YouTube, of bezoek https://www.ea.com/games/dragon-age voor de nieuwste updates.