Bungie toont nieuwe video in Heroes Welcome-serie

Bekijk hier de volledige video

Bekijk hier de behind-the-scenes-video

Donderdag 2 juni 2022 – Bungie heeft vandaag de tweede video van hun Heroes Welcome-campagne uitgebracht. De video heet ‘My Story’ en bevat Destiny 2-communitylid Uhmaayyze. Hij maakte een muzieknummer over hoe hij een content creator werd.

Bungie’s Heroes Welcome-campagne richt zich op verhalen van Destiny 2-spelers en viert het ‘heldendom’ dat deel uitmaakt van gaming communities. Uhmaayyze is afkomstig uit de Verenigde Staten en staat bekend om zijn onomstotelijke positiviteit en freestyle raps over gameplay-elementen uit Destiny 2. De behind-the-scenes-featurette toont zijn trip naar Los Angeles, opname van het muzieknummer en opnames van de ‘My Store’-videoclip.

“Het is verbazingwekkend wanneer je in een community gelooft die ook in jou gelooft. Ik ben mijn community en fans erg dankbaar, want zonder hen zou dit niet mogelijk zijn”, aldus Uhmaayyze over zijn ervaring. “Ik voelde me als een superster tijdens deze shoot. Alles aan dat moment was als een droom die uitkwam. Ik wil Bungie, het team van ICHI, mijn familie en bovenal de fans en community bedanken. Bedankt dat jullie in mij geloven, want dit is pas het begin van mijn reis en ik zou hier niet zijn zonder jullie allemaal. Droom groot, Guardians!”

Bungie blijft de Destiny 2-community belichten via de Heroes Welcome-serie. Meer informatie over Destiny 2, de Heroes Welcome-videoreeks en Uhmaayyze’s nieuwste video ‘My Story’ is te vinden op het Bungie Press Portal. Bekijk Uhmaayyze ook op Twitch of Twitter.