EA SPORTS UFC 3 IS ONTHULD MET UFC®-KAMPIOEN LICHTGEWICHT CONOR MCGREGOR ALS OFFICIËLE WERELDWIJDE COVERATLEET

Revolutionaire nieuwe gameplay-technologie ‘Real Player Motion Tech’ zorgt voor soepelste en meest responsieve vechtbewegingen ooit.

Bekijk de officiële gameplay-trailer hier.

NEW YORK CITY, NY – 3 november 2017 – Vandaag heeft Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) EA SPORTS™ UFC® 3 officieel onthuld met UFC®-kampioen lichtgewicht Conor McGregor (de enige UFC-atleet die UFC-titels in twee gewichtsklassen tegelijk heeft) als de officiële wereldwijde cover-atleet van het spel. EA SPORTS UFC 3 introduceert een nieuwe generatie vechtgames voor fans van vechtsporten, die mogelijk gemaakt worden door Real Player Motion (RPM)-technologie, een revolutionaire nieuwe gameplay-animatietechnologie die voor de soepelste en meest responsieve bewegingen in de geschiedenis van EA SPORTS UFC zorgt. Dankzij een nieuwe G.O.A.T. (Greatest of All Time) Career Mode zijn de keuzes die de speler buiten de wereldberoemde Octagon® van de UFC maakt net zo belangrijk als de prestaties in de ring. In deze nieuwe modus kun je strategisch een hype rondom je gevechten creëren, rivaliteit genererenen uitgroeien tot de grootste vechter aller tijden. EA SPORTS UFC 3 wordt wereldwijd uitgebracht op 2 februari 2018 voor de Xbox One en PlayStation®4

Klik hier om de officiële UFC 3 gameplay-trailer te bekijken.

“Twee kampioensgordels, twee covers – EA SPORTS schiet opnieuw in de roos,”, aldus UFC-kampioen lichtgewicht Conor McGregor. “Het is een eer om op de cover te staan, en ik kan niet wachten om te gaan spelen.”

Real Player Motion (RPM)-technologie is een revolutionaire nieuwe animatietechnologie van EA SPORTS die de lat voor beweging en gevoeligheid nog hoger legt in het EA SPORTS UFC-spel dat het beste oogt, en nu ook het beste aanvoelt. Met meer dan 5000 nieuwe animaties die volledig opnieuw zijn opgenomen en opgebouwd kunnen spelers nu in-game bewegen, aanvallen en combineren met de beste mixed martial arts-atleten ter wereld. Elke slag, trap, afweer en tegenaanval is opnieuw opgenomen met geavanceerde animatietechnologie om levensecht en responsief over te komen en voor de meest strategische, competitieve gevechten in de geschiedenis van de franchise te zorgen.

“UFC 3 en RPM Tech luiden een nieuwe generatie van gameplay in voor games van EA SPORTS”, aldus EA SPORTS UFC 3 Creative Director Brian Hayes. “Dankzij de nieuwe animatietechnologie kunnen we een enorme sprong vooruit maken op het gebied van beweging en gevoeligheid. Het resultaat is een complete revisie van gameplay, waarin elke beweging strategischer is en er authentieker en mooier uitziet.”

EA SPORTS UFC 3 introduceert ook de nieuwe G.O.A.T. Career Mode waarin de keuzes die je tijdens je carrière maakt – voor het eerst in de geschiedenis – invloed hebben op je pad naar eeuwige roem. Buiten gevechten maken spelers promotionele keuzes om een hype voor hun gevecht te creëren, fans aan zich te binden, meer geld te verdienen dankzij lucratieve contracten en de aandacht van de wereld op te eisen. Met behulp van een nieuw in-game social-mediasysteem krijgen spelers de vrijheid om zich elke gewenste persoonlijkheid aan te meten en rivaliteiten met andere UFC-atleten te creëren: ben je een koelbloedige deelnemer of een beruchte trash-talker?

EA SPORTS UFC 3 borduurt voort op de populaire Knockout Mode die is geïntroduceerd in EA SPORTS UFC 2 en biedt een nieuw pakket multiplayer modes voor snelle, leuke gevechten waarin je op perfecte wijze op de vuist kunt met je vrienden. Mensen die op zoek zijn naar een korte sociale activiteit tussendoor kunnen zich storten in de Stand & Bang-modus en Submission Showdown-modus. Ze kunnen hun wedstrijd ook aanpassen met onbeperkte stamina of extra aanvalsschade in Fight Now Custom. In de gloednieuwe Tournament Mode kun je op ultieme wijze de show stelen door zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen in knock-outsystemen met doorlopende schade en vermoeidheid.

EA SPORTS UFC 3 wordt wereldwijd uitgebracht op 2 februari voor de Xbox One en PlayStation®4. Pre-order de Champions Edition en ontvang maximaal drie dagen eerder toegang tot het volledige spel, de keuze uit één huidige of voormalige UFC-kampioen in Ultimate Team en 20 Premium Packs in Ultimate Team*. Kies uit voormalig UFC-kampioen middengewicht Anderson Silva, voormalig UFC-kampioen weltergewicht Georges St-Pierre, UFC-kampioen lichtgewicht Conor McGregor, UFC-kampioen vlieggewicht Demetrious Johnson of UFC-kampioen strogewicht Joanna Jędrzejczyk. Voor volledige pre-orderinformatie en voor meer informatie over EA SPORTS UFC 3 bezoek je https://www.easports.com/ufc.

EA Access-leden krijgen 10 procent korting als ze een digitale versie van EA SPORTS UFC 3 kopen op Xbox Live.**

Voor meer informatie over games van EA SPORTS, inclusief nieuws, videoblogs, forums en game-apps, bezoek je http://www.easports.com. Sluit je aan, deel en speel mee.

https://www.youtube.com/watch?v=AiwpUtdmW-0&feature=youtu.be