EA SPORTS INTRODUCEERT FIFA 22 MET NEXT-GEN HYPERMOTION TECHNOLOGY, DIE DE MEEST REALISTISCHE EN IMMERSIEVE GAMEPLAY-ERVARING IN HET VOETBAL TOT LEVEN BRENGT.

FIFA 22 vertaalt data uit de echte voetbalwereld naar ultra-realistische gameplay in iedere wedstrijd, in elke modus, voor next-gen console en Stadia: Bekijk de Reveal Trailer HIER

FIFA 22 lanceert wereldwijd op 1 oktober. Nu beschikbaar voor pre-order.

REDWOOD CITY, Californië – 11 Juli, 2021 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) introduceert vandaag EA SPORTS™ FIFA 22, met next-gen Hypermotion* technology die de meest realistische en immersieve gameplay-ervaring in het voetbal tot leven brengen, in elke wedstrijd en in elke modus voor next-gen consoles en Stadia. FIFA 22 zal wereldwijd verkrijgbaar zijn op 1 October voor PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC via Origin™ en Steam, Stadia, PlayStation 4 en Xbox One.

Aangedreven door HyperMotion, combineert FIFA 22 Advanced 11v11 Match Capture en Machine Learning Technology om de meest realistische, vloeiende en responsieve voetbalervaring voor next-gen consoles en Stadia, die de rauwe emotie, passie en het fysieke aspect van the World’s game tot uiting brengen.

HyperMotion technology maakt de integratie mogelijk van de allereerste motion capture van 22 professionele voetballers die op hoge intensiteit spelen. Daarnaast leert EA’s eigen machine learning algorithm van meer dan 8,7 miljoen frames van hoogstaande match capture, waardoor het nieuwe animaties in real time schrijft, waardoor het organische voetbalbewegingen creëert in verschillende interacties op het veld. Of het nu gaat om een schot, pass of voorzet, HyperMotion transformeert hoe spelers bewegen aan en zonder bal.

“FIFA22 biedt miljoenen fans overal ter wereld de kans om op een ongeëvenaarde manier interactie te hebben met de sport waar ze van houden,” zei Nick Wlodyka, GM EA SPORTS FIFA. “Elke speler ervaart FIFA op zijn eigen manier, maar de gameplay op het veld is een constante factor voor iedereen, dus zijn we zeer verheugd dat we een nieuwe innovatie op dit gebied kunnen aanbieden. HyperMotion brengt dat naar een nog hoger niveau op next-gen consoles en Stadia en verandert volledig hoe de game aanvoelt”.

De nieuwe game biedt ook nieuwe en innovatieve kenmerken op andere gameplay-facetten, en onze meest populaire modi waaronder Career Mode, VOLTA FOOTBALL, Pro Club en FIFA Ultimate Team™. Fans kunnen meer consistentie en te onderscheiden persoonlijkheden tussen de doelpalen verwachten met een complete vernieuwing van het keeper-systeem, een volledig nieuwe Create a Club-ervaring in Career Mode, opnieuw geconfigureerde gameplay in VOLTA FOOTBALL, en de introductie van FIFA Ultimate Team Heroes, compleet nieuwe items die verhalen van cultspelers en publiekslievelingen vertegenwoordigen. Meer nieuws over alle innovaties in FIFA 22 zal gedurende de zomer volgen.

Paris Saint-Germain aanvaller en wereldwijd voetbalicoon Kylian Mbappé siert de FIFA-cover voor het tweede jaar op rij, wat hem een van de weinigen maak die twee keer achter elkaar de “cover star status” heeft weten te bereiken, naast anderen als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

“Het is geweldig om twee keer achter elkaar op de FIFA-cover te staan”, zei Kylian Mbappé. ”Ik heb een hele bijzondere relatie met de game en kijk ernaar uit om samen met jullie allemaal van FIFA 22 te gaan genieten”.

Met meer dan 17.000 spelers uit meer dan 700 teams in 90 stadions en 30 competities is FIFA 22 de enige plek waar je in iconische competities als de UEFA Champions League, UEFA Europa League en de gloednieuwe UEFA Europa Conference League, Eredivisie, Pro League, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores en CONMEBOL Sudamericana kunt spelen.

Fans die de FIFA 22 Ultimate Edition voor 11 Augustus pre-orderen** zullen een niet-verhandelbare FUT Heroes speler-item ontvangen vanaf 1 December. De Ultimate Edition bevat daarnaast tot 4 dagen Early Access, Dual Entitlement, FIFA-punten en meer. Zie https://www.ea.com/games/fifa/fifa-22/buy voor details.

EA Play***-leden kunnen nog meer uit FIFA 22 halen met early trial-access en maandelijkse in-game beloningen. Ga voor meer informatie over EA play naar: https://www.ea.com/ea-play  

FIFA 22 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 1 Oktober 2021 voor PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC via Origin™ en Steam, Stadia, PlayStation®4 en Xbox® One. De FIFA 22 Legacy Edition zal beschikbaar zijn op Nintendo Switch™.

Sluit je aan bij de EA SPORTS FIFA community op Facebook en op Instagram, of volg ons op Twitter @ea_benelux.

EA SPORTS FIFA 22 assets zijn beschikbaar voor download op de officiële EA pers-site: PRESS.EA.COM 

 

* HyperMotion technology is alleen beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S and Stadia.

** VOORWAARDEN EN BEPERKINGEN VAN TOEPASSING. BEKIJK https://www.ea.com/games/fifa/fifa-22/game-offer-and-disclaimers VOOR DETAILS.

*** VOORWAARDEN, BEPERKINGEN EN UITSLUITINGEN VAN TOEPASSING BEKIJK https://tos.ea.com/legalapp/eaplay/NL/nl/PC/ VOOR DETAILS.