EA SPORTS™ GEEFT DE COMMUNITY EEN KANS OM DE DISCUSSIE OVER DE ULTIEME FIFA-SOUNDTRACK VOOR ALTIJD TE BEËINDIGEN

FIFA-spelers hebben de kans om hun favoriete nummers uit voorgaande FIFA-titels te nomineren om de ultieme FIFA-soundtrack te creëren. Een deel van de nummers zal in de game terugkeren voor de release van de World Cup-update op 9 november.

REDWOOD SHORES, Calif. —  2 november 2022 – Nu de EA SPORTS FIFA 23 World Cup-update nadert, is het tijd om te beginnen met de discussie over de ultieme soundtrack! 25 jaar lang heeft EA SPORTS het geluid van The World’s Game bepaald. Nu daagt het FIFA-spelers van verschillende generaties uit om hun favoriete nummers te nomineren voor de ‘Ultimate FIFA Soundtrack’, naast nummers die ze graag willen laten opnemen in de aanstaande World Cup-update!

Vanaf vandaag hebben fans de kans om de grootste gamesoundtrack te kiezen die de wereld ooit heeft gezien door hun topnummers uit voorgaande FIFA-titels te kiezen, van recente hits als Glass Animals “Heat Waves” tot klassiekers als “Song 2” van Blur. EA SPORTS en Spotify zijn een samenwerking aangegaan om meer dan 1000 nummers van de FIFA Soundtrack-catalogus op één plek afspeelbaar te maken. Fans kunnen hun favoriete nummer steunen door rechtstreeks te streamen op Spotify en hun gekozen nummer te delen op sociale media met de hashtag #UltimateFIFASoundtrack. Om fans te helpen bij het kiezen van hun Ultimate FIFA Soundtrack heeft Spotify voor een gepersonaliseerde “FIFA Mix” gezorgd en een voorstel voor “FIFA Anthem” gedaan voor elke gebruiker, die zijn gebaseerd op de luistergewoontes van elke gebruiker. Deze kunnen ook worden gedeeld op social media.

De discussie wordt op 7 november beëindigd als EA SPORTS en Spotify de Ultimate FIFA Soundtrack aankondigen, dit is een afspeellijst op Spotify die bestaat uit de top 100 meest gestreamde en meest genomineerde nummers tussen 2 en 6 november. Daarnaast wordt in de World Cup-update van FIFA 23, die vanaf 9 november beschikbaar is, een selectie van de populairste nummers onthuld en inbegrepen.

In september heeft EA SPORTS de officiële soundtrack van FIFA 23 onthuld, met een hele reeks wereldwijde hitmakers, zoals Bad BunnyJack Harlow en Yeah Yeah Yeahs, naast opkomende sterren als Baby TateIbeyiPheelz en favorieten van de fans als FKA TwigsFlumePhoenixODESZA en nog vele anderen.

FIFA 23 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation®5, Xbox Series X|S, pc, Stadia, PS4 en Xbox One. Volg @EASPORTSFIFA op Twitter, Instagram en YouTube om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws, aankondigingen en ons te laten weten wat je vindt.

Ga naar https://www.ea.com/nl/games/fifa/fifa-23 voor het laatste nieuws over FIFA 23.