EA kondigt UEFA Champions League In EA Sports FIFA 19 aan, verkrijgbaar vanaf 28 september

Ervaar de spanning van de UEFA Champions League in FIFA 19 met een nieuw toernooispeltype, The Journey: Champions, FIFA Ultimate Team en meer

Bekijk hier de FIFA 19-onthullingstrailer met het geremixte UEFA Champions League-lied, gemaakt door Hans Zimmer en met Vince Staples

Los Angeles, Californië, 9 juni 2018 – Vandaag heeft Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) op EA PLAY bekendgemaakt dat het hoogtepunt van clubvoetbal naar EA SPORTS™ FIFA 19* komt met de integratie van de UEFA Champions League en als extra’s de UEFA Europa League en UEFA Super Cup op de PlayStation®4, Xbox Xbox One, Nintendo Switch™ en PC.

“Meer dan tien jaar lang was de UEFA Champions League een van de onderdelen waar spelers het meest naar hebben gevraagd. We zijn enorm enthousiast dat een van de grootste competities ter wereld nu onderdeel is van ‘The World’s Game’ in FIFA 19″, aldus Aaron McHardy, Executive Producer voor EA SPORTS FIFA. “Dit jaar tillen we de ervaring op talloze manieren manieren naar een hoger niveau, van de integratie van UEFA Champions League-content door de hele game, tot de toevoeging van een groot aantal nieuwe functies die meer controle over de gameplay geven.”

Fans kunnen roem bereiken in het splinternieuwe toernooispeltype UEFA Champions League dat alle dramatiek van de groepsfase tot en met de roemruchte finale biedt, of een eigen versie van het toernooi spelen met iedere Europese club die in het spel opgenomen is.

In The Journey: Champions, de dramatische finale van de Story Mode, jagen spelers in de rol van de iconische jonge voetballer Alex Hunter op de UEFA Champions League-trofee, op PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers kunnen er ook voor kiezen om hun droomselectie samen te stellen in FIFA 19 Ultimate Team™ met authentieke live-content uit de meest prestigieuze clubcompetities ter wereld, waaronder de UEFA Champions League en UEFA Europa League.

In de gameplay op PlayStation®4, Xbox One en PC maken nieuwe functies het voor spelers mogelijk om op ieder moment controle te houden over het veld, van tactische benadering tot elke technische balbehandeling. Verder is er het volledig nieuwe Actief aanrakingssysteem dat de manier waarop spelers de bal aanneemt en schieten verandert, 50/50 Battles waarbij reacties en spelereigenschappen bepalen wie vrije ballen op het veld verovert, het nieuwe Dynamische tactieken-systeem dat spelers meer mogelijkheden biedt om hun selecties samen te stellen en hun tactische benadering aan te passen en meer.

Cristiano Ronaldo keert terug als coverster van FIFA 19, waarbij hij bij de pre-orderedities van FIFA 19 Champions en FIFA Ultimate vergezeld wordt door de Braziliaanse superster Neymar Jr. Ronaldo blijft de hoogste onderscheidingen binnenhalen en won dit jaar de Ballon d’Or-trofee, samen met een historische derde opeenvolgende UEFA Champions League-titel voor Real Madrid C.F., wat hem de eerste speler maakt die vijf UEFA Champions League-trofeeën won. Neymar Jr debuteerde met een indrukwekkend eerste seizoen bij Paris Saint-Germain F.C., direct na zijn spraakmakende transfer van afgelopen zomer. De Braziliaanse vleugelspeler werd uitgeroepen tot Speler van het jaar in de Ligue 1 en hielp Paris Saint-Germain F.C. aan vier nationale prijzen in één seizoen, een ongekend resultaat.

Spelers die de Champions Edition voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch™ pre-orderen** krijgen drie dagen eerder toegang, tot 20 Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten, FUT-leenitems van Cristiano Ronaldo en Neymar Jr voor zeven wedstrijden en meer. Pre-order de Ultimate Edition voor de digitale versies voor PlayStation 4, Xbox One en PC en ontvang tot 40 Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten en meer. Meer informatie over de pre-order is hier beschikbaar.

FIFA 19* is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en komt wereldwijd op 28 september 2018 uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Sluit je aan bij de EA SPORTS FIFA-community op Facebook en op Instagram of volg ons op Twitter @easportsfifa.