EA KONDIGT ORIGIN ACCESS PREMIER AAN – EEN NIEUW LIDMAATSCHAP DAT DE NIEUWSTE EA PC-GAMES BEVAT

Leden zullen bij de eersten zijn die nieuwe EA-titels kunnen spelen en krijgen toegang tot een continu evoluerende catalogus met meer dan 100 titels in The Vault.

LOS ANGELES, Californië – 9 Juni, 2018 – Vandaag, tijdens EA PLAY, heeft Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) een nieuwe PC inschrijvingsdienst genaamd Origin™ Access Premier* aangekondigd, een dienst die nieuwe manieren biedt om te spelen. Vanaf deze zomer kunnen spelers zich aansluiten bij Origin Access Premier om als eerste volledige toegang te krijgen tot nieuwe EA-releases voor de pc, met inbegrip van aankomende lanceringen als EA SPORTS™ Madden NFL 19, EA SPORTS FIFA 19, Battlefield V™ en Anthem™.

“Miljoenen spelers hebben het plezier ervaren van het spelen van verschillende games via onze lidmaatschapsprogramma’s en vandaag zetten we een nieuwe grensverleggende stap met Origin Access Premier,” zei Electronic Arts’ Chief Executive Officer Andrew Wilson. “Origin Access Premier biedt een ongekend niveau aan keuze en waarde voor spelers die houden van pc-games. Voor het eerst in een lidmaatschap krijg je nieuwe games zoals Madden NFL 19, FIFA 19, Battlefield V en Anthem, en volledige toegang tot meer dan 100 games van EA en andere uitgevers in één enkel lidmaatschap. We kunnen niet wachten om onze spelers deze nieuwe manier te bieden om toegang te krijgen tot geweldige games, met de vrijheid om te spelen wat ze willen, wanneer ze maar willen.”

Het Origin Access Premier-lidmaatschap bevat ook volledige toegang tot EA’s aankomende games voor pc waar veel van verwacht wordt. Leden kunnen ernaar uit kijken om de volgende games te spelen:

  • EA SPORTS Madden NFL 19 levert beelden en gameplay aangedreven door Frostbite™, samen met een controle die de game meer verandert dan ooit tevoren vanaf 2 augustus 2018 voor Origin Access Premier-leden.
  • EA SPORTS FIFA 19 brengt een kampioenswaardige ervaring zowel op als naast het veld, aangedreven door Frostbite, met de integratie van de UEFA Champions League. Fans kunnen ook van verbeterde gameplay-elementen genieten die nieuwe en ongeëvenaarde manieren bieden om te spelen vanaf 20 september 2018 voor Origin Access Premier-leden.
  • Battlefield V stort spelers in de onverwachte veldslagen en verrassende nieuwe verhalen uit de Tweede Wereldoorlog als nooit tevoren vanaf 11 oktober 2018 voor Origin Access Premier-leden.
  • Anthem, een sociale, verbonden Action-RPG met coöperatieve multiplayer als basis. Spelers kunnen een verscheidenheid aan Javelin-exosuits aanpassen en in teamverband een gevaarlijke en continu veranderende wereld tegemoet treden door middel van verkenning en gevechten. Duik in de actie vanaf 15 februari 2019 voor Origin Access Premier members.

Leden zullen ook de voordelen van het huidige Origin Access Basis-lidmaatschap ontvangen. Dit lidmaatschap bevat al een evoluerende bibliotheek van meer dan 100 games waaronderBattlefield 1™, Mad Max en de Batman™: Arkham serie, evenals verschillende recent toegevoegde titels zoals Need For Speed™ Payback, Inside, This Is The Police, The Surge en meer. Daarnaast krijgen leden 10% korting op Origin-aankopen.

Verder biedt Origin Access Premier spelers een nieuwe manier om te spelen met het leven dankzij onbeperkte toegang tot De Sims™4, met content van de Digital Deluxe Update, het Uit Eten Game Pack en de Kinderkamer Accessoires Stuff Pack.

Origin Acces Premier zal €14,99 per maand kosten of €99,99 per jaar. Om bij de eersten te horen die meer informatie krijgen over Origin Access Premier en voorinschrijving ga je naar www.origin.com/origin-access/ea_play.

Spelers die op dit moment nog geen lid zijn van Origin Access kunnen zich inschrijven voor een gratis 7-daagse proefperiode** beschikbaar vanaf 17 juni 2018, zodat ze games kunnen downloaden en spelen uit de Origin Access bibliotheek. Voor meer informatie over de voordelen van zowel EA Access*** ga je naar www.ea.com/ea-access en voor Origin Access Basic en Origin Access Premier ga je naar www.origin.com/origin-access.