EA kondigt Plants vs. Zombies™: De strijd om Neighborville Complete Edition aan voor Nintendo Switch

Speel door 12 prijskaarten en speel honderden aanpassingsmogelijkheden vrij, waaronder in-game cosmetics, aanpassingsmogelijkheden en nog veel meer, zowel door offline als online te spelen. Verkrijgbaar vanaf 19 maart voor Nintendo Switch.  

https://www.youtube.com/watch?v=WlUAf8xvpus

REDWOOD CITY, Calif. – 18 februari 2021 – Maak de sapkanonnen gereed en bereid je voor op de strijd! PopCap Vancouver, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft vandaag aangekondigd dat zijn knotsgekke shooter op 19 maart zal verschijnen voor de Nintendo Switch met de Plants vs. Zombies™: De strijd om Neighborville Complete Edition. Nieuwe spelers kunnen kennismaken met Neighborville, een gebied waarin het conflict tussen flora en de ondoden altijd in volle bloei staat. Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition geeft spelers de mogelijkheid om alle personages en content van voorgaande edities te ontgrendelen, zowel door offline als online te spelen.

In Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition kunnen spelers hilarische missies spelen en epische eindbazen verslaan om medailles te verzamelen en fantastische outfits te ontgrendelen. Daarnaast krijgen spelers toegang tot 23 volledig aanpasbare personages, inclusief een teamspel-klasse voor elke factie en alle cosmetische voorwerpen die ooit zijn uitgebracht. Dit alles is in-game vrij te spelen, zonder premium winkel of valuta. Spelers kunnen offline spelen, met maximaal drie vrienden samenspelen of de 8v8-multiplayer induiken en tegenstanders vernietigen, kabouterbommen af laten gaan en stuiteren op roze slijm met bewegingsbesturing voor het richten en een grote hoeveelheid instellingen die naar eigen wens kan worden aangepast.

“We zijn verheugd om de populaire Plants vs. Zombies-personages voor het eerst naar de Nintendo Switch te brengen, waardoor spelers vrij de keuze hebben om zowel thuis als buiten de deur te spelen,” aldus Melvin Teo, Producer bij PopCap Vancouver. “Dankzij de bewegingsbesturing van de Switch kun je Neighborville op een nieuwe manier verkennen en doordat je nu zowel op je tv als in handheldmodus kunt spelen, komen het spel en de personages tot leven op een manier die voorheen niet mogelijk was.”

Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Complete Edition is samen ontwikkeld met QLOC S.A. en komt naar de Nintendo Switch voor €39,99 op 19 maart. Het is de eerste game die met de Frostbite™ enginge is ontworpen voor het platform. Je kunt de Nintendo Switch-trailer hier bekijken.