EA kondigt Command & Conquer: Rivals aan voor iOS en Android

Bouw een leger, bestuur je troepen en versla je rivalen in competitieve 1V1, PVP-gevechten

https://www.youtube.com/watch?v=fyNXQpAFQJc&index=1&list=PLLy6qvPKpdlV1JIyBzVB9-CFXZP6tRLEf

Los Angeles, Calif. – 9 juni 2018. Vandaag heeft Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) Command & Conquer™: Rivals aangekondigd tijdens EA Play in Los Angeles: een verfrissende en innovatieve player-versus-players (PVP) real time strategy (RTS) game, die volledig is gebouwd met oog op mobiele apparaten. Door gebruik te maken van de touch interface op mobiele platformen krijgen Command & Conquer: Rivals-spelers volledige controle over hun legers, als ze optimaal gebruik moeten maken van hun skills om intense gevechten te winnen.

Vanaf vandaag kunnen spelers zich registreren om erachter te komen wanneer Command & Conquer: Rivals wereldwijd beschikbaar zal zijn, via: www.cncrivals.com. Android-gebruikers kunnen hun registratie ook voltooien via Google Play™, door te zoeken naar ‘Command & Conquer: Rivals.’ Kom meer te weten over Command & Conquer: Rivals en de pre-alpha in dit blog, geschreven door Michael Martinez, General Manager van de game.

Als enorme fans van het strategy-genre, wilden we een fantastische RTS creëren voor mobiele platformen. Rivals omarmt de speerpunten van de Command & Conquer franchise, maar de gameplay is herzien om onze visie uit te drukken‘, zegt Michael Martinez, General Manager van Redwood Studios. ‘Rivals is specifiek ontwikkeld voor mobiele platformen. De Google Play Pre-Alpha test staat ons toe om de game al eerder in de handen van de spelers te leggen. We kunnen niet wachten om te horen wat zij ervan vinden en we gebruiken de feedback die we van de spelers krijgen om Rivals te verbeteren. Het team van ontwikkelaars is erop gebrand om een vermakelijke, eerlijke en competitieve ervaring voor alle spelers af te leveren.’

Zoals bekend bij real time strategy games zijn planning en strategie dé sleutelwoorden als het gaat om het behalen van overwinning in Command & Conquer: Rivals. De intuïtieve controls van de game geven spelers optimaal de mogelijkheid om zich te focussen op diepgaande strategieën en om tactische gevechten op te zetten. Iedere match verreist een unieke benadering als het gaat om de samenstelling van het leger van de speler en om zijn bewapening. Maak gebruik van Infanterie, tanks, vliegtuigen en high-tech behemoths om te verdedigen en de tegenstander te slim af te zijn.

Spelers moeten kiezen tussen de Global Defense Initiative (GDI) en de Brotherhood of Nod-facties en om het ultieme leger gereed voor de strijd te maken kunnen zij hun favoriete Commanders selecteren. Versla jouw rivalen op het slagveld en leid jouw leger naar de overwinning door te verzamelen, customizen en door manschappen te upgraden die je kent uit de iconische Command & Conquer-serie.

Volg Command & Conquer: Rivals op Twitter voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van de game.