Anthem krijgt release-datum: 22 februari 2019!

Pre-order nu voor VIP-toegang tot de demo’s en meer

Los Angeles, Californië, 9 juni 2018 – Vandaag onthult Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) dat Anthem™, de gloednieuwe titel van het gerenommeerde team van BioWare, gelanceerd zal worden op 22 feb. 2019. Anthem is een sociale, actie-RPG met co-op multiplayer als basis. Spelers kunnen een reeks Javelin-exosuits aanpassen en samenwerken om te overleven in een gevaarlijke en continu veranderende wereld door te verkennen en te vechten.

In Anthem verkennen en vechten maximaal vier spelers op een gevaarlijke, mysterieuze planeet vol geweldige personages in een uniek BioWare-verhaal. Spelers creëren ook hun eigen verhalen terwijl ze spelen, dus geen twee avonturen zijn hetzelfde. Javelin-exosuits maken van hun piloten krachtige helden, met spectaculaire wapens en ongelooflijke vaardigheden die het mogelijk maken om te vechten en verkennen in een vijandige omgeving. Spelers kunnen hun pakken aanpassen en personaliseren met unieke beschilderingen en uitrusting, zodat ze het juiste gereedschap hebben om bijna elke situatie het hoofd te bieden, en er goed uit te zien terwijl ze dat doen.

Spelers die staan te popelen om de gevaarlijke wereld van Anthem te betreden, kunnen de game nu al pre-orderen. Degenen die dat doen krijgen VIP-toegang tot de demo en een unieke in-game Founders-vlag. Degenen die de Anthem standard edition pre-orderen ontvangen ook een Legendary weapon en het Legion of Dawn Armor Pack voor de Ranger Javelin als onderdeel van hun pre-ordercontent. Daarnaast ontvangen spelers die de Legion of Dawn Edition van Anthem pre-orderen of kopen na de lancering ook de volledige set Legion of Dawn Armor Packs (inclusief het Legion of Dawn Armor Pack voor de Ranger Javelin), een stuk uitrusting voor de Ranger Javelin, de digitale soundtrack en meer.*

Anthem is ontwikkeld door BioWare en is vanaf 22 februari wereldwijd verkrijgbaar voor Origin op PC, Xbox One en PlayStation 4. Origin Access Premier-leden kunnen de volledige game als eerste spelen, met onbeperkte toegang op de PC vanaf 15 februari, en EA Access en Origin Access Basic-leden kunnen 10 uur lang spelen als onderdeel van de Play First-proefversie.†

Fans die meer willen weten over Anthem kunnen terecht op de officiële website, maar je kunt het laatste nieuws en updates ook vinden op Twitter en Facebook.